΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  7  Δεκεμβρίου .

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η νέα χρονιά.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7. ( Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 )

Αναζητάς βάθος και νόημα σε όλα όσα κάνεις.Είσαι αναλυτικός από τη φύση σου και χρειάζεσαι περισσότερο για να πάρεις μια απόφαση.Διεξοδικός, σχολαστικός, και μοναχικός, έχεις ανάγκη να βρίσκεσαι σε φυσικό περιβάλλον για ανανέωση.Η μοναξιά και η σιωπή είναι το περιβάλλον που προτιμάς.

Μπορεί να είσαι απόμακρος στους άλλους, αλλά στην πραγματικότητα, δείχνεις πολλή αγάπη και συχνά είσαι συνεσταλμένος.Συνήθως υποχωρείς αν υπάρξει σύγκρουση.Πρέπει να αποφεύγεις τον σκεπτικισμό καθώς και την  τάση μυστικοπάθειας που μερικές φορές  εκδηλώνεις.Θα τα πας καλά, όταν αρχίσεις να εμπιστεύεσαι την πολύ αναπτυγμένη διαισθησή σου.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. ( Πώς θα είναι το  2013  για όσους έχουν γενέθλια στις  7  Δεκεμβρίου ).

Χρονιά για να στραφείς προς τον εσωτερικό σου εαυτό. Θα χρειαστεί να περάσεις κάποιο χρόνο μόνος, ώστε να ξεκουραστείς καθώς θα επανεξετάζεις τους στόχους, τη σχέση και την ίδια την κατεύθυνση της ζωής σου.
Το προσωπικό σου έτος εφέτος κυβερνά τις νομικές υποθέσεις, έτσι αυτό το χρόνο μπορεί να τελειώσει η διευθέτηση εκκρεμών ασφαλιστικών θεμάτων ή οποιοδήποτε ζήτημα στο οποίο υπάρχουν νομικά έγγραφα.
Είναι χρονιά για να πάρεις επιμορφωτική άδεια, ή να φύγεις για άλλα μέρη, προς αναζήτηση του οράματός σου.
Προσφέρεται για να ζήσεις ήσυχα και να ακούσεις την εσωτερική σου καθοδήγηση.
' Ετος που ευνοεί τους κρυφούς δεσμούς, τις μυστικές για κάποιο λόγο "απαγορευμένες σχέσεις".Για όλη τη διάρκεια της επίδρασής  του, αυτοί οι δεσμοί θα πρέπει να μείνουν κρυμμένοι.Αν ανακαλυφθούν, θα καταλήξουν σε συμφορά. Την επόμενη θα είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν τα εμπόδια που τους φράσουν το δρόμο.
Αποφασιστικά αρνητικό για οποιαδήποτε οικονομική επιχείρηση, για οποιαδήποτε ενέργεια "ριψοκίνδυνη", που σχετίζεται με χρήματα, για τις κερδοσκοποκές επιχειρήσεις...
Ευνοούνται οι απασχολήσεις σε μελέτη και έρευνα, κληρονομιές, δωρεές, επιχορηγήσεις...
Προσαρμόσου στην πραγματικότητα, αλλά άφησε την φαντασία σου να τρέξει ελεύθερα σ΄ανεξερεύνητες περιοχές.
Μεγάλωσε τον εσωτερικό σου πλούτο.Συλλογίσου τις βασικές αξίες της ύπαρξης.

Υ.Γ. Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση του 2013 για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.