Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Δευτέρα  1  Απριλίου.

Φρόνηση και συγκέντρωση! 

Περισσότερα...

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ  ΡΟΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ.

Τρίτη   20    Φεβρουαρίου   .

Λύσεις θετικές!

Περισσότερα...

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Η ημερομηνία γέννησης και το όνομά μας,καθορίζουν το μονοπάτι της ζωής μας και το πεπρωμένο μας.
Η Αριθμολογία μπορεί να μας δόσει καλύτερη κατανόηση των καλών και των κακών μας πλευρών.
Είναι μια μέθοδος αποδοχής των δικών μας αδυναμιών και των άλλων.
Προσφέρει τη γνώση ως προς την επιλογή της σωστής στιγμής,της σωστής σχέσης,της σωστής δουλειάς,της σωστής κατοικίας.
Είναι ένα εργαλείο διείσδυσης στο άγνωστο.
Αυτή η σελίδα αφιερώνεται σε όλους εσάς,που αναζητάτε το νόημα στη ζωή σας,που θέλετε να ζείτε ενσυνείδητα και να ακολουθείτε τη ροή της ζωής σας.
Επειδή το μεγαλύτερο πνευματικό μας ταξίδι είναι το " Γνώθι Σ'αυτόν ",όπως διατυπώθηκε από το Μαντείο των Δελφών την εποχή του Πυθαγόρα,προσφέρω τη σοφία της Αριθμολογίας σαν ένα φως για να φωτίσει την πορεία μας.
Είθε να καθοδηγηθούμε,μέσα από τους Αριθμούς,στην υψηλότερη και καλύτερη έκφραση του σκοπού της ζωής μας.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 8

Ένα από τα ουσιώδη μαθήματα που μας δίνει η Αριθμολογία, είναι ότι η ψυχολογική ολοκλήρωση και η πνευματική συνειδητοποίηση δεν είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες.

Χωρίς την πνευματικότητα, η ψυχολογία δεν μπορεί να μας ελευθερώσει, ούτε να μας οδηγήσει στη βαθύτερη αλήθεια για τον εαυτό μας, ενώ χωρίς την ψυχολογία, η πνευματικότητα είναι δυνατόν να μας οδηγήσει στο στόμφο, στην αυταπάτη και στην τάση να δραπετεύσουμε  από την πραγματικότητα.

Η Αριθμολογία δεν είναι ούτε στεγνή ψυχολογία, ούτε ασαφής μυστικισμός, είναι ένα εργαλείο για τη μεταμόρφωση που χρησιμοποιεί τη σαφήνεια και τις έννοιες της ψυχολογίας σαν είσοδο σε μια βαθιά και οικουμενική πνευματικότητα.
Έτσι, στην κυριολεξία, μπορούμε να πούμε ότι η Αριθμολογία είναι η γέφυρα ανάμεσα στην ψυχολογία και την πνευματικότητα.
Σήμερα απευθυνόμαστε σε έναν ψυχοθεραπευτή, όταν θέλουμε να λύσουμε το μυστήριο των σχέσεων, ή καταφεύγουμε σε έναν λογιστή για να οργανώσουμε τα οικονομικά μας, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κανείς που να μας πει για τον εαυτό μας.
Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σας, γιατί νιώθουμε μια έλξη προς μια ορισμένη κατεύθυνση, ή αν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Και σχεδόν όλοι μας, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε μήπως μας διαφεύγει κάτι. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο νόημα σ’ αυτή τη ζωή πέρα από την καθημερινή ρουτίνα.
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο υπάρχει κάποιο πλάνο για τη ζωή μας ή αν υπάρχει τρόπος να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι ναι: 

Το κλειδί είναι η Αριθμολογία. Αυτή θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την ιστορία της ζωής σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα του κόσμου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 14

Έχετε έναν αγαπημένο αριθμό; Υπάρχει ένας αριθμός που εμφανίζεται συνέχεια στη ζωή σας;Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό.

Οι αριθμοί έχουν συγκεκριμένη σημασία.

Το ξέρετε ότι κάθε αριθμός έχει τη δική του δόνηση και το δικό του σαφές ενεργειακό πρότυπο;

Ακόμη και η ημερομηνία γέννησης και το όνομά μας έχουν νόημα.

Η ζωή μας αποτελείται από αριθμούς που μας αφηγούνται την ιστορία του ταξιδιού της ζωής μας.

Οι αριθμοί μας δείχνουν πώς να ζούμε διαισθητικά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι και αν κάνουμε στη ζωή μας.