Αξιολόγηση Χρήστη:  / 8
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ένα από τα ουσιώδη μαθήματα που μας δίνει η Αριθμολογία, είναι ότι η ψυχολογική ολοκλήρωση και η πνευματική συνειδητοποίηση δεν είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες.

Χωρίς την πνευματικότητα, η ψυχολογία δεν μπορεί να μας ελευθερώσει, ούτε να μας οδηγήσει στη βαθύτερη αλήθεια για τον εαυτό μας, ενώ χωρίς την ψυχολογία, η πνευματικότητα είναι δυνατόν να μας οδηγήσει στο στόμφο, στην αυταπάτη και στην τάση να δραπετεύσουμε  από την πραγματικότητα.

Η Αριθμολογία δεν είναι ούτε στεγνή ψυχολογία, ούτε ασαφής μυστικισμός, είναι ένα εργαλείο για τη μεταμόρφωση που χρησιμοποιεί τη σαφήνεια και τις έννοιες της ψυχολογίας σαν είσοδο σε μια βαθιά και οικουμενική πνευματικότητα.
Έτσι, στην κυριολεξία, μπορούμε να πούμε ότι η Αριθμολογία είναι η γέφυρα ανάμεσα στην ψυχολογία και την πνευματικότητα.
Σήμερα απευθυνόμαστε σε έναν ψυχοθεραπευτή, όταν θέλουμε να λύσουμε το μυστήριο των σχέσεων, ή καταφεύγουμε σε έναν λογιστή για να οργανώσουμε τα οικονομικά μας, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κανείς που να μας πει για τον εαυτό μας.
Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σας, γιατί νιώθουμε μια έλξη προς μια ορισμένη κατεύθυνση, ή αν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Και σχεδόν όλοι μας, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε μήπως μας διαφεύγει κάτι. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο νόημα σ’ αυτή τη ζωή πέρα από την καθημερινή ρουτίνα.
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο υπάρχει κάποιο πλάνο για τη ζωή μας ή αν υπάρχει τρόπος να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι ναι: 

Το κλειδί είναι η Αριθμολογία. Αυτή θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την ιστορία της ζωής σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα του κόσμου.