Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

 

΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  17 Νοεμβρίου .

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

 
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ   17.  ( Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 ).
 
Είσαι ικανός επιχειρηματίας και μπορείς να χειρίζεσαι χρήματα και μεγάλα εγχειρήματα με αριστοτεχνικό τρόπο και θέλεις να πετύχεις στη ζωή αποκτώντας κυρίως υλικά πλούτη.
Είσαι φιλόδοξος, γεμάτος σιγουριά και κύρος, ενώ οι άλλοι μπορεί να πτοούνται από τη δύναμη σου.
Φυσικά θέλεις να είσαι το αφεντικό στις περισσότερες καταστάσεις - ακόμα και στο γάμο σου ή στις προσωπικές σου σχέσεις-.
Είσαι πολύ ικανός στις επιχειρήσεις.
Συχνά ακολουθείς  πρωτότυπη προσέγγιση.
Είσαι φιλόδοξος και πιθανόν εγωκεντρικός.
΄Εχεις  τάση προς την ενδοσκόπηση και μερικές φορές είσαι απόμακρος.
΄Εχεις γερό μυαλό και καλή διαίσθηση.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.     ( Πώς θα είναι το  2023 για όσους έχουν γενέθλια στις  17 Νοεμβρίου ).

Προσφέρεται για να μάθεις τη δύναμή σου,να ασχοληθείς με θέματα εξουσίας,και να γίνεις αφεντικό.
Αυτή τη χρονιά θα πάρεις το ρόλο του ηγέτη,του αφεντικού,της αυθεντίας  και θα κάνεις  ο,τι πρέπει να γίνει.
Χρησιμοποίησε τη χρονιά για να διαχειριστείς κάτι -την οικογενειακή περιουσία ,...Χρονιά για να ασχοληθείς με την ενέργεια της δύναμης,του χρήματος και της επιτυχίας.Να πετύχεις κάτι.Θα αντιμετωπίσεις κάποια μεγάλα έξοδα,αλλά σε γενικές γραμμές οι χρηματικές απολαβές σου θα είναι καλές.
Θα εισπράττεις και θα ξοδεύεις με τον ίδιο ρυθμό.
Πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία σου και να διαχειρίζεσαι τις οικονομικές σου υποθέσεις καλά.Δεν είναι εποχή ούτε για σπατάλες,ούτε για να παρασυρθείς από τα συναισθήματά σου.                                    
 Καλλιέργησε τις φιλίες με άτομα που ασκούν επιρροή,αλλά μην ξεχάσεις κι εκείνους που εξαρτώνται από σένα.  
Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι έχετε εντάσεις γιατί παραμελείτε την προσωπική σας ζωή για χάρη της δουλειάς σας.
Για τους αδέσμευτους προβλέπεται πολύ κινητικότητα στο ερωτικό πεδίο και μάλιστα με ιστορίες που θα διαρκέσουν.

Υ.Γ.
 Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ.    ( Η ροή του μήνα, για όσους έχουν γενέθλια στις  17 Νοεμβρίου ).

Είναι ο μήνας που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, δυναμισμό και είναι το σκαλοπάτι που θα σε οδηγήσει σε μία νέα πόρτα, σε ένα νέο ξεκίνημα.

Ο ενθουσιασμός αλλά και το κέφι σου θα κάνουν αυτό το μήνα ξεχωριστό και θα νιώθεις και εσύ καλά γιατί μετά από ένα μεγάλο διάστημα προκλήσεων, έρχεται και πάλι η στιγμή της ανανέωσης…
Νέες προτάσεις, καινούρια σχέδια και νέες γνωριμίες θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στις ημέρες που ακολουθούν. Η ενεργητικότητά και η θετική σου σκέψη θα σταθούν ως πηγή έμπνευσης για τους ανθρώπους που υπάρχουν στην ζωή σου.

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον τομέα της καριέρας σου, αφού τώρα θα έχεις την φιλοδοξία, το κέφι και τον δυναμισμό να αποδείξεις την αξία σου με νέους τρόπους και με εναλλακτικές που θα υιοθετήσεις στον τρόπο που εργάζεσαι! Μπορείς πραγματικά να ξεχωρίσεις, να διακριθείς και να πετύχεις του στόχους σου έστω και αν χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά για αυτό!

Στον οικονομικό τομέα παρόλο που δέχεσαι εύνοια, θα πρέπει να αποφύγεις τα ρίσκα αλλά και τις σπατάλες για να μην προκύψουν λόγω επιπολαιότητας απώλειες οι οποίες θα σου κοστίσουν!
Όσο για τα αισθηματικά σου,  είναι ο μήνας του φλερτ και της ερωτικής κατάκτησης. Παρόλο που μπορείς να ζήσεις πρωτόγνωρες στιγμές πάθος, δεν θα λείψει ο εγωισμός αλλά και το πείσμα από την πλευρά σου που θα σε κάνουν να συμπεριφερθείς σκληρά και απόλυτα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σχέση μαζί του! Προσοχή στην απότομη συμπεριφορά γιατί είναι πολύ πιθανό να προκύψουν ερωτικά καβγαδάκια.

 

Συμβουλές:

Αυτό το μήνα είναι εύκολο να νιώσεις την τάση για μιαν  επιμονή ανόητη  και αδικαιολόγητη .
Πρέπει να την αντικαταστήσεις με κρίσεις δίκαιες και προσεκτικές.
Επίσης πρέπει να καταπολεμήσεις την τάση να αντικρούσεις τις γνώμες των άλλων από ιδιομορφία καθώς και την αναισθησία, την αδιαφορία, την αποθάρρυνση, στάσεις που δεν βρίσκονται σε αρμονία με τις επιδράσεις του μήνα .

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.