Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  19 Νοεμβρίου .

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

 
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ   19.  ( Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 ).
 
΄Εχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος.
Πάνω από οτιδήποτε άλλο,είσαι πρωτοπόρος.
΄Εχεις μία τάση προς τον εγωκεντρισμό και δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους.
Σε αυτή τη ζωή θα δοκιμαστείς σε καταστάσεις,όπου θα πρέπει να ανταποκριθείς με συμπόνια και κατανόηση και να συνεισφέρεις στη βελτίωση των άλλων.
'Εχεις διοικητικές ικανότητες, αν και συχνά αντισυμβατικές, διαθέτεις εξαιρετικό μυαλό και έχεις μεγάλη ποικιλία στη δημόσια και ιδιωτική ζωή σου.
Δεν τα παρατάς εύκολα και συνήθως πρέπει να ξεπεράσεις εμπόδια, πριν φτάσεις στην ηγετική θέση που επιθυμείς πολύ.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.   ( Πώς θα είναι το  2023 για όσους έχουν γενέθλια στις  19  
Νοεμβρίου ).

  Μια χρονιά κατάλληλη για να αρχίσεις κάθε εγχείρημα.
΄Αρχισε τώρα γιατί η ροή είναι με το μέρος σου.Οτι αρχίζει τώρα ευνοείται.
Είναι διάστημα για ανεξαρτησία και κουράγιο,για να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να προσηλωθείς σε αυτό που θέλεις να κάνεις.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά που ήταν μια περίοδος απαγκίστρωσης,τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αρχίσεις  από την αρχή. ΄Ολα όσα κάνεις τώρα,θα επηρεάσουν το μέλλον σου.Φέτος φυτεύεις σπόρους ,για όλο τον εννεαετή κύκλο.                           
 Εστίασε στους προσωπικούς σου στόχους. Εξοικειώσου πάλι με τις αναγκες σου.Τώρα φύτεψε σπόρους,για όλα τα νέα ξεκινήματα που μπορεί να κάνεις.Είναι περίοδος για να αυτοβελτιωθείς και να δημιουργήσεις έναν νέο εαυτό. Άσκησε την αυτοπειθαρχία σου.Δυνάμωσε τη Θέληση και την αποφασιστικότητά σου.Να επιμείνεις στις αποφάσεις  που πήρες,όταν είσαι βέβαιη πως είναι σωστές.  
Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να αποφασίσετε τι θέλετε εσείς από το σύντροφό σας και όχι τι σας προσφέρει εκείνος.
Οι ελεύθεροι δείχνετε αμέσως το ενδιαφέρον σας, αλλά αν συναντήσετε αδιαφορία εύκολα αλλάζετε «στόχο».

Υ.Γ. Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ.   ( Η ροή του μήνα, για όσους έχουν γενέθλια στις  19 Νοεμβρίου ).

Είναι ένας μήνας με κοινωνική δικτύωση, γέλιο, χαρά, διάθεση για ταξιδάκια, γνωριμίες και επικοινωνίες. Επιτέλους βγαίνεις από το καβούκι σου αλλά και από την μιζέρια που είχες πέσει το τελευταίο διάστημα, δραστηριοποιείσαι και επεκτείνεσαι σε όλους τους τομείς που σε αφορούν.

Το βασικό είναι ότι αυτό το μήνα θα διαθέτεις νέες και πολύ πρωτοποριακές ιδέες. Θα έχεις την ικανότητα να γοητεύσεις τους πάντες με τα λόγια και τους χειρισμούς σου. Μάλιστα αν ασχολείσαι επαγγελματικά με τις δημόσιες σχέσεις ή το εμπόριο, τότε αυτό το μήνα θα έχεις σημαντικές επιτυχίες. Στον τομέα της καριέρας αλλά και των οικονομικών είναι μία καλή περίοδος διαπραγματεύσεων και συμφωνιών. Τώρα μπορείς να θέσεις στόχους και να κάνεις τα βήματα που θα σε φτάσουν πιο κοντά στην επιτυχία. Οι επαφές και οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτό το μήνα, θα μπορούν να σε υποστηρίξουν και σε κάποια επαγγελματικά σου σχέδια!

Το σημαντικό «ατού» του μήνα είναι η επέκταση των γνωριμιών και του κοινωνικού σου κύκλου. Με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να δικτυωθείς, θα συμμετέχεις ενεργά σε μία ομάδα που θα έχει κοινή δράση και θα μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου!
Στον ερωτικό τομέα θα διακρίνεσαι από χαλαρή και ανάλαφρη διάθεση! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση θα θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να κουβεντιάσεις με το ταίρι σου, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά. Αν δεν υπάρχει κάποιος δεσμός στη ζωή σου, τότε αυτή η περίοδος σου δίνει την ευκαιρία μέσα από συζήτηση να λυθούν οι παρεξηγήσεις με ένα άτομο που υπάρχει στην καρδιά σου. Παράλληλα ευνοούνται και οι νέες ερωτικές γνωριμίες.

Σε γενικότερο πλαίσιο, είναι ένας μήνας υπερβολικής ενεργητικότητας από την πλευρά σου. Οι προτάσεις και οι προσκλήσεις που θα δεχθείς θα είναι αρκετές και πολλές στιγμές θα θέλεις να ασχολείσαι με πολλά πράγματα παράλληλα, φορτώνοντας το πρόγραμμά σου υπερβολικά. Η ενασχόλησή σου με κάποιο σπορ ή δραστηριότητα θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις όλη αυτή την ενέργεια που «βράζει» μέσα σου!

Συμβουλές:

Τάση για να ξοδεύετε χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεστε μ΄εκκεντρικότητα. Ευκολία να υποκύπτετε στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτετε σε υπερβολές! Επίσης να μην εκφράζετε κρίσεις ανόητες και προσβλητικές, και να μην προσβάλλετε την ευθιξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.


Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.