Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  21 Νοεμβρίου .

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

 
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ   21.  ( Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 ).
 
Διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητα, τον ενθουσιασμό, το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους.
Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι "μεταδοτικές" και έχεις ευλογηθεί με μιά παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.
Η κοινωνικότητα είναι η δεύτερη φύση σου.
΄Εχεις πολλούς φίλους και ενδιαφέροντα και σου αρέσει τρομερά η επικοινωνία.
Στις καλύτερες στιγμές σου, η δημιουργικότητά σου, εμπνέει τους άλλους.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.   ( Πώς θα είναι το  2023 για όσους έχουν γενέθλια στις  21
  Νοεμβρίου ).

 
Χαρά ,διασκέδαση και κοινωνικές  επαφές.
Μαθαίνεις να εκφράζεις ο,τι υπάρχει στην καρδιά σου.Να βρεις λέξεις,να πεις αυτά που νιώθεις ,να εκφράσεις την αλήθεια σου. 
Αν παλεύεις να εκφράσεις την αλήθεια σου,θα περάσεις συναισθηματική κρίση. 
 
Χρονιά για να κάνεις συζητήσεις από καρδιάς.
Είναι ώρα να παίξεις και να συναναστραφείς με τους άλλους.
Πρέπει να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο για να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου φέτος.
Αυτό το έτος είναι τέλειο για να σχεδιάσεις και να φέρεις σε πέρας κάτι σημαντικό προορισμένο να διαρκέσει για πολύ καιρό.  
  
Καλλιέργησε μια ψυχική κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης.
Ακολούθησε την διαίσθησή σου.
Συμπεριφέρσου με αξιοπρέπεια κι όσο καλύτερα σου επιτρέπουν η προσωπικότητα και η μόρφωσή σου, προπάντων, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κόσμο.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι προσέξτε μην παρασυρθείτε και μετά χτυπάτε το κεφάλι σας. Οι φίλοι θα είναι ένα πολύτιμο στήριγμα.

Για σας τους ελεύθερους παρά την αυξημένη γοητεία σας, οι νέες γνωριμίες θα αποδειχθούν σαπουνόφουσκες. 


Υ.Γ.
 Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.


Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ.  ( Η ροή του μήνα, για όσους έχουν γενέθλια στις  21  Νοεμβρίου ).

Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με οτιδήποτε σε περιορίζει, με οτιδήποτε στέκεται σαν τροχοπέδη στη ζωή σου αλλά και να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση … Αυτή είναι η τάση του μήνα για σένα.

Τα νέα είναι ευχάριστα  και ο ενθουσιασμός αλλά και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. 

Θα δεχθείς ένα τηλεφώνημα ή θα προκύψει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα άτομο που εδώ και καιρό είχες απομακρυνθεί ή είχες χάσει τα ίχνη του! 

Θα σε ξαφνιάσει αυτή η εμφάνιση, αλλά θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα αναπτερώσει το ηθικό σου!

Στον τομέα της καριέρας θα πρέπει να αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις και αυτό στο λέω πολύ απλά γιατί η συμπεριφορά σου αρκετές στιγμές θα γίνει αρκετά εκρηκτική!  

Δείξε προσοχή στις συνεργασίες σου και βάλε τα όριά σου στη σχέση που διατηρείς με τα άτομα που συναναστρέφεσαι στο χώρο της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική, γιατί με αυτό τον τρόπο μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν!

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μία μικρή άνοδος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα… Σε όλη την διάρκεια του μήνα έχεις την διάθεση να ρισκάρεις οικονομικά, ενώ η καταναλωτική σου μανία και οι σπατάλες που θα κάνεις για διασκέδαση θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Στον ερωτικό τομέα ο μήνας έχεις μπέρδεμα! Τι εννοώ; Ένας έρωτας μπορεί να γίνει φιλία ή μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν τρελό έρωτα! Γενικότερα οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες σε όλη την διάρκειά του  και μία έντονη ερωτική στιγμή πάθους μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ δυνατό καβγά ή και χωρισμό! Σε προετοιμάζω λοιπόν από τώρα, περιόρισε την τάση της παρορμητικότητας για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. 

Αν δεν έχεις σχέση, τότε καλύτερα μην επενδύσεις συναισθηματικά αυτό το μήνα σε ένα νέο πρόσωπο, φρόντισε μόνο να περάσεις καλά!

Συμβουλές:


Είναι ένας μήνας όπου μπορεί να ξοδέψεις ανώφελα πολλή προσπάθεια, κι όπου θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Προσοχή στο σεξ. Μια κάποια τάση για απερισκεψία και περιπέτεια μπορεί να σε κάνει να διατρέξεις δυσάρεστες καταστάσεις... Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις. Οι διαρκείς αλλαγές γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφάλματα. Προσπάθησε, αν γίνεται, να περιορίσεις όσο μπορείς περισσότερο το χάος στις υποθέσεις σου.


Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας. Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.