Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Νοέμβριο!

 

 Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση. 

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.

 

 

 

Είναι η περίοδος της ωρίμανσης αλλά και της συνειδητοποίησης για σένα . Πολλά σχέδια του παρελθόντος έρχεται η ώρα να ολοκληρωθούν και εσύ αυτό το μήνα αισθάνεσαι πως έχεις φτάσει στο τελικό σημείο του προορισμού σου και ότι πλέον πρέπει να χαράξεις μία νέα πορεία.

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα δοκιμαστούν και εσύ θα χρειαστεί να πάρεις την απόφαση με ποιους ανθρώπους θα συνεχίσεις την κοινή πορεία αλλά και ποιους πρέπει να αποχαιρετήσεις.

Πλέον θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς τι έχει αξία για σένα ενώ τα μελλοντικά σου σχέδια θα σταθούν η αφορμή να δεις με διαφορετικό μάτι τις σχέσεις σου! Αυτό το ξεκαθάρισμα στο οποίο σε βάζει ο μήνας, σου προκαλεί αστάθεια, θλίψη και σκαμπανεβάσματα στα αισθήματά σου! Θυμήσου πως η περίοδος που διανύεις είναι μεταβατική, είναι το κλείσιμο μίας εποχής και το άνοιγμα μίας νέας.
Αυτό το μήνα θα προβείς σε αλλαγές στο χώρο της εργασίας αλλά και του σπιτιού σου! Θα ανανεώσεις τον τρόπο που εργάζεσαι και ζεις αφού θα θέλεις πάση θυσία να ξεφύγεις από την στασιμότητα.

Στον τομέα της καριέρας θα πιεστείς και θα αγχωθείς γιατί θα πάρεις την πρωτοβουλία να κάνεις καινούρια ανοίγματα ή θα δεχθείς μία πρόταση που θα είναι γεμάτη προκλήσεις.

Στον τομέα των οικονομικών θα σου δοθεί η ευκαιρία για την οικονομική σου ανάπτυξη, αλλά θα χρειαστεί από πλευράς σου να βοηθήσεις και ένα δικό σου πρόσωπο που θα το έχει ανάγκη!

Η αισθηματική σου ζωή περνά ένα δοκιμαστικό στάδιο, είτε είσαι σε σχέση, είτε χωρίς! Θα νιώσεις ότι δεν δέχεσαι την ίδια ανταπόκριση από το άτομο που ποθείς, είτε ότι δεν υπάρχει ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αμοιβαία αγάπη που θα θέλεις. Μην βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις, κάνε ένα διάλειμμα από τη σχέση ή αν δεν έχεις ταίρι απομακρύνσου για λίγο από το άτομο που σε ενδιαφέρει προκειμένου να σκεφτείς πιο ρεαλιστικά πιο θέλεις να είναι το μέλλον…

Συμβουλές:

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σ΄έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.
Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.
Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.
Μην είσαι εγωϊστής.