Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Ετήσια αυτή πρόγνωση,μας αφορά όλους,γιατί είναι η Παγκόσμια Ετήσια Πρόγνωση.
 Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας,έχει και την Προσωπική Ετήσια  Πρόγνωση της Αριθμολογίας,τον φυσικό ρυθμό,του έτους του.Το 2019!

Είναι το καλύτερο έτος για εκείνους που νιώθουν ένστικτη την ανάγκη να προβάλουν προς τα έξω την προσωπικότητα τους. Αν είστε ένας οδηγητής σε κάποια ομάδα ατόμων,το έτος είναι τέλειο για να σχεδιάσετε και να φέρετε σε πέρας κάτι σημαντικό, προορισμένο να διαρκέσει για πολύ καιρό.

Είναι επίσης το έτος που θα εξαρθεί η προσωπικότητά σας. Γιαυτό, καλλιεργήστε έντονα τις κοινωνικές σχέσεις βασίζοντάς τις στη συμπάθεια και στην ευγένεια. Μη διστάσετε να δεχθείτε προσκλήσεις, να εισδύσετε σε νέα περιβάλλοντα, να γνωρίσετε νέα πρόσωπα ή ομάδες.

Ακόμα κι όποιος δεν έχει ξεχωριστά ταλέντα, και ζει σε ένα περιβάλλον μονότονο και πάντα το ίδιο, δεν πρέπει να αφήσει να του ξεφύγει η ευκαιρία που αντιπροσωπεύει η ροή του έτους αυτού. Γιαυτό ας προσπαθήσει να βελτιώσει τις απόψεις του και να κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον του. Ας μη διστάσει να ξοδέψει χρήματα, ανάλογα με τις δυνατότητές του, για κάθε τι που μπορεί να κάνει πιο συμπαθητικό και ευχάριστο το σπίτι του και τον ίδιο τον εαυτό του.

Σημαντική είναι η ψυχική διάθεση με την οποία ζει κανείς αυτή τη χρονιά. Πρέπει να είσαστε κεφάτοι, κοινωνικοί, καλοδιάθετοι, ή για να πάρετε τα πράγματα από τη συμπαθητική τους πλευρά. Μια στάση σκυθρωπή και απωθητική θα δημιουργούσε δυσαρμονίες με τις ετήσιες επιδράσεις, και αυτό είναι πάντα επικίνδυνο.

Μη διστάσετε να προβληθείτε, να επιδείξετε τις ικανότητες σας,να διηγηθείτε τις εμπειρίες σας, θα σας είναι ευκολότερο παρά ποτέ να αποκτήσετε κοινωνική επιτυχία.

Αυτό το έτος επίσης θα μπορέσετε να βρείτε πιο εύκολα την ευκαιρία να παντρευτείτε, αν είστε ελεύθερος, ή μια περιπέτεια, αν είσαστε παντρεμένος. Όποιος είναι δειλός ή έχει συμπλέγματα κατωτερότητας θα νιώσει τον εαυτό του  πιο τολμηρό. Θα πρέπει να επωφεληθεί της ευκαιρίας για να υπερνικήσει οριστικά αυτά τα σοβαρά εμπόδια για την κοινωνική ζωή, πραγματικές καταδίκες γιο όποιον είναι θύμα τους.

Το έτος είναι πιο ευνοϊκό για όσους επιδιώκουν να πείσουν τους άλλους για νια υπόθεση. Γιαυτό, αν από καιρό είχατε στο νου σας να υποβάλετε ένα σχέδιο στους ανωτέρους σας, ή να προτείνετε ένα πλάνο επενδύσεων σε μια τράπεζα, ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο, μη διστάσετε να το κάνετε.Το έτος αυτό θα είσαστε περισσότερο παρά ποτέ σε θέση να εκθέσετε με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδιά σας.

Σύνθεση:

Καλλιεργήστε μια ψυχική κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης. Ακολουθήστε τις διαισθήσεις σας. Συμπεριφερθείτε με αξιοπρέπεια και όσο καλύτερα σας επιτρέπουν η προσωπικότητα και η μόρφωσή σας, προπάντων όταν βρισκόσαστε μπροστά σε κόσμο.


Υ.Γ.
Την ημέρα των γενεθλίων σας,θα έχετε δώρο και την ροή του Προσωπικού σας Έτους.
Τα μέλη θα την λαμβάνουν με τις ευχές μου για χρόνια πολλά,στο mail τους.