Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Η Ετήσια αυτή πρόγνωση,μας αφορά όλους,γιατί είναι η Παγκόσμια Ετήσια Πρόγνωση.
 Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας,έχει και την Προσωπική Ετήσια  Πρόγνωση της Αριθμολογίας,τον φυσικό ρυθμό,του έτους του.

Το 2020!
 
 Είναι λιγότερο ευνοϊκό έτος από οικονομικής άποψης, γιαυτό μην ριψοκινδυνεύσετε τα χρήματά σας αν δεν είστε εντελώς σίγουροι, και μην ξοδεύετε περισσότερα  απ΄όσα έχετε στην τσέπη.
Από την άλλη το έτος αυτό είναι ευνοϊκό για εκτιμήσεις, για τις αναλύσεις, για τα μακροπρόθεσμα σχέδια.Θα μπορέσετε λοιπόν εύκολα να εξετάσετε την ως τώρα  συμπεριφορά σας, να διαπιστώσετε τα σφάλματα, και να τα διορθώσετε για το μέλλον.
 
 Αυτούς τους δώδεκα μήνες θα νιώσετε τον εαυτό σας να τείνει προς την απαισιοδοξία. Αυτό που είχατε αρχίσει το 2017 θα σας φανεί ότι μόνο εν μέρει πέτυχε στο σκοπό του, οι ευκαιρίες που είχαν παρουσιαστεί στο έτος 2018 θα σας φανούν λιγότερο γοητευτικές, οι σχέσεις που είχατε συνάψει στο έτος 2019 θα σας φανούν λιγότερο χρήσιμες ή ευχάριστες.
 
 Πρέπει  να οργανωθείτε, να λογικέψετε τη δραστηριότητά σας, ν' αποφύγετε τις αδυναμίες και τις σπατάλες.Το έτος αυτό είναι το καταλληλότερο για αυτή τη φροντίδα.Θα είναι λοιπόν ένα έτος σκληρής δουλειάς, που μπορεί να επιβαρυνθεί και με τυχαία περιστατικά, ανεξάρτητα απ΄την θέλησή σας. Μην αποφύγετε, πάντως, ούτε τις τυχόν επί πλέον ευθύνες που μπορεί να φορτωθούν στους ώμους σας.
 
 Ωστόσο, μη θεωρείτε το έτος 2020 σαν  έτος στασιμότητας. Αντίθετα είναι ένα έτος που θα το εκμεταλλευτείτε για να αυξήσετε τα προσωπικά σας χαρίσματα, την ατομική σας προετοιμασία για τις μελλοντικές υποχρεώσεις.Είναι ένα έτος ευνοϊκό για τη μελέτη, για την επιμέλεια, για την τελειοποίηση. Πρέπει λοιπόν να μη χάσετε την ευκαιρία, χρειάζεται πολύ προσοχή.
 
 Μην αλλάξετε δουλειά, μπορεί να βρεθείτε για πολύ διάστημα χωρίς μισθό ή χωρίς κέρδη.
Μην πάρετε τον κατήφορο από τυχόν κρίσεις κατάθλιψης.Καταπολεμήστε την τάση για εσωστρέφεια και απομόνωση.Μπορεί να νιώσετε σωματική εξάντληση, δεν είναι παρά μια εντύπωση, που οφείλεται στην επίδραση του έτους.
Πεισθείτε πως από απόψεως υγείας είσαστε μια χαρά.
Ο προσωπικός μαγνητισμός σας θα είναι σε χαμηλή στάθμη, γιαυτό βασιστείτε, αν πρόκειται να πείσετε κάποιον, περισσότερο στον διάλογο παρά στην αυθόρμητη συμπάθεια.Μην επιχειρήσετε αισθηματικές περιπέτειες, μπορεί να έχουν δυσάρεστο τέλος.
 
Συμβουλές:

 Λογικέψτε τις μεθόδους της δουλειάς σας. Να είσαστε πρακτικοί στη διεξαγωγή των υποθέσεων. Αυξήστε την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας. Μην ριψοκινδυνεύετε από επαγγελματική και οικονομική άποψη.
 
 
Υ.Γ. Την ημέρα των γενεθλίων σας,θα έχετε δώρο και την ροή του Προσωπικού σας Έτους.
Τα μέλη θα την λαμβάνουν με τις ευχές μου για χρόνια πολλά,στο mail τους.