Αξιολόγηση Χρήστη:  / 7
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Ετήσια αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η  Παγκόσμια  Ετήσια  Πρόγνωση για το 2022.

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας, έχει και την  Προσωπική  Ετήσια  Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό, του έτους του .

 


Το  2022 !

Ευνοούνται οι σχέσεις, οικονομικές, κοινωνικές, οικογενειακές.

Οι επαφές, οι συμφωνίες, είτε ιδιωτικές είτε δημόσιες. Οι συνεννοήσεις που θα γίνουν το έτος αυτό θα έχουν άριστες πιθανότητες να γίνουν μόνιμες!

Το έτος αυτό ευνοεί τους δεσμούς, είτε προσωπικούς, είτε για υποθέσεις.
Όποιος επιθυμεί πολλές κοινωνικές σχέσεις, ή αισθηματικούς δεσμούς βαθύτερους, θα δει ευκολότερα να πραγματοποιούνται οι επιθυμίες του, το 2022.
Η αισθηματική πλευρά της ύπαρξης θα εξαρθεί, οι προσωπικές σχέσεις θα διευκολυνθούν.

Η οικογένεια θα αποκτήσει μεγάλη σημασία. Θα αυξηθούν οι σχετικές ευθύνες.
Οπωσδήποτε, στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι ευκολότερο από άλλοτε να βρει κανείς το στήριγμα, την παρηγοριά και την γαλήνη που ζητάει.
Επίσης, είναι δυνατόν ένας συγγενής που από καιρό δεν ερχόταν, να εμφανιστεί με σημαντικές προτάσεις, ή να δώσει μια σπουδαία βοήθεια σε ώρα ανάγκης.
Το σπίτι θα γίνει ο καλύτερος τόπος για την ξεκούραση.
Είναι λοιπόν καλό να διαλέξετε αυτό το έτος αν θέλετε να κάνετε κάποια δουλειά, για να καταστήσετε το σπίτι πιο άνετο και πιο ευχάριστη τη διαμονή σας εκεί.

Προσέξετε να εκτιμήσετε σωστά τις ανθρώπινες σχέσεις. Το να τις παραμελήσετε, αλήθεια, θα σήμαινε να προκαλέσετε δυσαρμονίες με την ροή του Παγκόσμιου Έτους.
Να είσαστε ευγενικοί, ευπροσήγοροι, συμπαθητικοί στο φέρσιμό σας. Οι άλλοι θα σας το ανταποδώσουν.
Πάντως να είσαστε πρακτικοί και προσεκτικοί. Μη δίνετε υπερβολική εμπιστοσύνη στους άλλους, κι όταν κλείνετε μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο να το κάνετε γραπτώς με κάθε λεπτομέρεια,

Αν είστε ελεύθεροι, προσοχή. Το 2022, αρχίζει με μεγαλύτερη ευκολία η σχέση που προορίζεται να διαρκέσει για όλη τη ζωή.
Τα συζυγικά θέματα περνούν στο προσκήνιο. Είτε θα αναλάβεις  μια νέα δέσμευση στη σχέση σου, είτε θα αποφασίσεις να μην το κάνεις ενεργοποιώντας έτσι το τέλος του γάμου.
΄Ομως θα χρειαστεί 3 χρόνια ακόμα, όταν η ενέργεια θα αφορά την περάτωση των πραγμάτων, για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Σύνθεση:

Προσαρμόσου με ηρεμία και σιγουριά στο περιβάλλον και στις καταστάσεις που συναντάς στο γραφείο και στο σπίτι.
Καλλιεργήστε τις κοινωνικές σχέσεις.
Μην κρίνεις ασυλλόγιστα. Απόδωσε τη σωστή αξία στα αισθήματα, τόσο τα δικά σου, όσο και των άλλων.

Υ.Γ. Την ημέρα των γενεθλίων σας, θα έχετε δώρο και την ροή του Προσωπικού σας Έτους. Ο συνδυασμός τους θα σας δώσει μεγαλύτερη εικόνα.

Τα μέλη θα την λαμβάνουν με τις ευχές μου για χρόνια πολλά, στο mail τους.