Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Η ημερομηνία γέννησης και το όνομά μας,καθορίζουν το μονοπάτι της ζωής μας και το πεπρωμένο μας.
Η Αριθμολογία μπορεί να μας δόσει καλύτερη κατανόηση των καλών και των κακών μας πλευρών.
Είναι μια μέθοδος αποδοχής των δικών μας αδυναμιών και των άλλων.
Προσφέρει τη γνώση ως προς την επιλογή της σωστής στιγμής,της σωστής σχέσης,της σωστής δουλειάς,της σωστής κατοικίας.
Είναι ένα εργαλείο διείσδυσης στο άγνωστο.
Αυτή η σελίδα αφιερώνεται σε όλους εσάς,που αναζητάτε το νόημα στη ζωή σας,που θέλετε να ζείτε ενσυνείδητα και να ακολουθείτε τη ροή της ζωής σας.
Επειδή το μεγαλύτερο πνευματικό μας ταξίδι είναι το " Γνώθι Σ'αυτόν ",όπως διατυπώθηκε από το Μαντείο των Δελφών την εποχή του Πυθαγόρα,προσφέρω τη σοφία της Αριθμολογίας σαν ένα φως για να φωτίσει την πορεία μας.
Είθε να καθοδηγηθούμε,μέσα από τους Αριθμούς,στην υψηλότερη και καλύτερη έκφραση του σκοπού της ζωής μας.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 8

Ένα από τα ουσιώδη μαθήματα που μας δίνει η Αριθμολογία, είναι ότι η ψυχολογική ολοκλήρωση και η πνευματική συνειδητοποίηση δεν είναι δυο ξεχωριστές διαδικασίες.

Χωρίς την πνευματικότητα, η ψυχολογία δεν μπορεί να μας ελευθερώσει, ούτε να μας οδηγήσει στη βαθύτερη αλήθεια για τον εαυτό μας, ενώ χωρίς την ψυχολογία, η πνευματικότητα είναι δυνατόν να μας οδηγήσει στο στόμφο, στην αυταπάτη και στην τάση να δραπετεύσουμε  από την πραγματικότητα.

Η Αριθμολογία δεν είναι ούτε στεγνή ψυχολογία, ούτε ασαφής μυστικισμός, είναι ένα εργαλείο για τη μεταμόρφωση που χρησιμοποιεί τη σαφήνεια και τις έννοιες της ψυχολογίας σαν είσοδο σε μια βαθιά και οικουμενική πνευματικότητα.
Έτσι, στην κυριολεξία, μπορούμε να πούμε ότι η Αριθμολογία είναι η γέφυρα ανάμεσα στην ψυχολογία και την πνευματικότητα.
Σήμερα απευθυνόμαστε σε έναν ψυχοθεραπευτή, όταν θέλουμε να λύσουμε το μυστήριο των σχέσεων, ή καταφεύγουμε σε έναν λογιστή για να οργανώσουμε τα οικονομικά μας, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κανείς που να μας πει για τον εαυτό μας.
Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, ποιός είναι ο σκοπός της ζωής σας, γιατί νιώθουμε μια έλξη προς μια ορισμένη κατεύθυνση, ή αν βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Και σχεδόν όλοι μας, αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε μήπως μας διαφεύγει κάτι. Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο νόημα σ’ αυτή τη ζωή πέρα από την καθημερινή ρουτίνα.
Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο υπάρχει κάποιο πλάνο για τη ζωή μας ή αν υπάρχει τρόπος να μάθετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον, η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι ναι: 

Το κλειδί είναι η Αριθμολογία. Αυτή θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε την ιστορία της ζωής σας μέσα στην ευρύτερη εικόνα του κόσμου.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 14

Έχετε έναν αγαπημένο αριθμό; Υπάρχει ένας αριθμός που εμφανίζεται συνέχεια στη ζωή σας;Υπάρχει λόγος που συμβαίνει αυτό.

Οι αριθμοί έχουν συγκεκριμένη σημασία.

Το ξέρετε ότι κάθε αριθμός έχει τη δική του δόνηση και το δικό του σαφές ενεργειακό πρότυπο;

Ακόμη και η ημερομηνία γέννησης και το όνομά μας έχουν νόημα.

Η ζωή μας αποτελείται από αριθμούς που μας αφηγούνται την ιστορία του ταξιδιού της ζωής μας.

Οι αριθμοί μας δείχνουν πώς να ζούμε διαισθητικά για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι και αν κάνουμε στη ζωή μας.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

 

Γεννήθηκα και ζω στην Πάτρα.


Σπούδασα Λογιστική και δραστηριοποιήθηκα επιτυχώς για αρκετά χρόνια στον επιχειρηματικό τομέα. Από πολύ μικρή η αγάπη μου για το διάβασμα με οδήγησε σε ψάξιμο αυτογνωσίας, στην φιλοσοφία και την ψυχολογία. Μπορεί να πήρα απαντήσεις στο πως προγραμματίστηκα συναισθηματικά και πως αντιμετωπίζω τα θέματα που μου προέκυπταν στην ζωή μου, δεν είχα πάρει όμως απαντήσεις στο «γιατί».Γιατί γίνονταν και γιατί τα διαχειριζόμουν με τον συγκεκριμένο τρόπο. Τότε «έπεσε» στα χέρια μου ένα βιβλίο Αριθμολογίας. Διαπίστωσα ότι, το κατανοώ εύκολα, το μαθαίνω γρήγορα και ότι έχω ένα ταλέντο να το "πηγαίνω" και στους άλλους. Άρχισα λοιπόν να μελετώ οποιοδήποτε βιβλίο Αριθμολογίας ανακάλυπτα.
Διάβαζα και μελετούσα απίστευτες ώρες, ό,τι έχουν γράψει για τους Αριθμούς σαν Σύμβολα από τον Πυθαγόρα έως τους Ινδουιστές και τους Βουδιστές για να καταλήξω στην Δυτική Αριθμολογία και το Εννεάγραμμα.
Από τότε άρχισαν οι σπουδές στην Ψυχολογία με Πνευματικότητα, το Εννεάγραμμα, και την Αριθμολογία, σε Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο.


ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ με:

 • Εσωτερική φιλοσοφία, αυτογνωσία, αριθμολογία
 • Ανάλυση ονομάτων
 • Βιβλική αριθμολογία
 • Ανάλυση χαρακτήρα
 • Πνευματική αριθμολογία
 • Προγνωστική αριθμολογία
 • Αριθμογλωσσολογία ( η γλώσσα των αριθμών )
 • Συνεδρίες και συμβουλευτική σε θέματα που απασχολούν και εμποδίζουν την ευτυχία στη ζωή μας
 • Ατομικές συνεδρίες -για άμεσες απαντήσεις- μετά από συνεννόηση για να μελετηθεί το αριθμολογικό σας προφίλ. Οι συνεδρίες γίνονται στο γραφείο μου, ή, μέσω Skype
 • Οργανώνω σεμινάρια, μαθήματα αριθμολογίας ατομικά, ή, σε γκρουπ, κύκλους αυτογνωσίας στην ψυχαναλυτική αριθμολογία.

Θεωρώ ότι οι αριθμοί είναι ο κοσμικός κώδικας του σύμπαντος. Το ενδιαφέρον μου στρέφεται κυρίως προς τους ψυχολογικούς τύπους των αριθμών και την αριθμολογία των ανθρωπίνων σχέσεων. Εμβάθυνα και κατανόησα τις ανώτερες και κατώτερες δονήσεις των αριθμών από το 1 έως το 9 (αλλά και το 0 ), ώστε να χρησιμοποιούμε θετικά την ενέργειά τους. Πιστεύω πως η αριθμολογία είναι ένας βασικός οδηγός αυτο-γνωσίας και αυτο-ανάλυσης, με στόχο να εκμεταλλευτούμε τα ταλέντα μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, με αποτέλεσμα να έχουμε εσωτερική αρμονία και να ζούμε με πληρότητα τόσο με τον εαυτό μας όσο και με τους γύρω μας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που παρέχονται:

 • Στο γραφείο μου σε ατομική συνεδρία, τηλεφωνική συνεδρία μέσω σταθερού δωρεάν τηλεφώνου, ή, μέσω Skype.
 • Πλήρης περιγραφή της προσωπικότητας, των ταλέντων και αδυναμιών και ο τρόπος να χειριστούμε καλύτερα τους τομείς της ζωής μας.
 • Αριθμολογική ανάλυση ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ.
 • Πώς λειτουργεί ο καθένας χωριστά, τι πρέπει να γίνει για να πετύχει η σχέση αυτή, τι εμποδίζει στην πρόοδο της ίδιας της σχέσης και τι μας δίνει τις προοπτικές της.
 • ΣΧΕΣΕΙΣ ερωτικές, συνεργασίας, γονέων-παιδιών, συγγενών. Κάθε είδος σχέσης μπορεί να διερευνηθεί και να αναλυθεί.
 • Γιατί δύο άνθρωποι έρχονται σε επαφή σε μία σχέση. Τι προσφέρει ο ένας στον άλλο. Γιατί δυσκολεύει, ή, βοηθά ο ένας τον άλλο. Ποια είναι τα συν και τα πλην.
 • ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Το παιδί μας είναι ο κόσμος που ανοίγεται μπροστά μας. Πώς θα ενημερωθούμε έγκαιρα για τα ταλέντα, τις ευαισθησίες του, τον τρόπο που βλέπει τους γονείς. Τι ζητά και ποιες ανάγκες έχει για να γίνει υγιές εσωτερικά και εξωτερικά, να κοινωνικοποιηθεί σωστά και να μην χάσει η οικογένεια πολύτιμο χρόνο προκειμένου να το βοηθήσει να προοδεύσει σε κάθε τομέα της ζωής του.  
 • ΠΡΟΓΝΩΣΗ. Τα επιτεύγματα και οι δυσκολίες, σε όλους τους κύκλους της ζωής μας και στον κύκλο των 9 ετών που είμαστε αυτή την στιγμή. Η ανάλυση της ροής του προσωπικού έτους, αλλά και για μικρότερες περιόδους ( όπως ένα τετράμηνο ή ένας μήνας ) ή ένα ευρύτερο πλαίσιο, ανάλογα με το θέμα που ενδιαφέρει.
 • Αναλυτικά για την ετήσια ανάλυση θα δοθούν ημερομηνίες, συμβουλές, υποδείξεις με θετικές και δύσκολες περιόδους.

 • ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ:
 1. Πότε να προγραμματίσω να κάνω ένα γάμο;
 2. Πότε να υπογράψω μία σημαντική συμφωνία;
 3. Πότε να κάνω έναρξη επιχείρησης;
 4. Πότε να ξεκινήσω μία αγορά, μία πώληση;
 5. Κάθε τι που μπορεί να προγραμματιστεί με τις καλύτερες για μας συνθήκες.
 • ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ γίνονται σε 3 κύκλους. Δίνετε βεβαίωση πιστοποίησης.