ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Κυριακή 27 Μαϊου 2012.

Μία καλή ημέρα για να ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα έχουν βάθος χρόνου στην ολοκλήρωσή τους,να γίνετε πιο δημιουργικοί. Αν συμφωνεί ο μήνας και ακόμη περισσότερο το έτος για μία νέα σημαντική εργασία,η ημέρα αυτή φέρνει ένα καλό στήριγμα.Θα έχετε θάρρος,θα είστε δυναμικοί και θα προβάλλετε τον εαυτό σας πιο εύκολα.

Ανάλογα με το τι συμβουλεύει το έτος κατ’ αρχήν,θα πρέπει να δώσετε έμφαση με το να ξεκινήσετεε τη μέρα.Αν για παράδειγμα συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα στην καριέρα σας,τότε μία  ημέρα σαν τη σημερινή θα πρέπει να κάνετε αιτήσεις,να ζητήσετε μία θέση, να δώσετε βιογραφικό. Αν συμβουλεύει για σπουδές,θα είναι καλή να γραφτείτε σε μία σχολή ή να ξεκινήσετε μαθήματα. Μία τέτοια ημέρα έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε κάτι που δεν τολμάτε εύκολα τον υπόλοιπο καιρό.Μπορείτε να αποδείξετε τις γνώσεις, τα ταλέντα σας,το έργο σας στους άλλους,γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση άρα μεγαλύτερη πειθώ.Ειδικά αν το επάγγελμά σας,αφορά το κοινό και πολύ κόσμο, θα είναι εύκολο να σας προσέξουν.

Συμβουλές:

Προσοχή στον θυμό και την ένταση.Γίνεστε λίγο ευέξαπτοι και δεν μποείτε τέτοια μέρα εμπόδια και καθυστερήσεις.Με ηρεμία,ψυχραιμία και λογική θα προχωρήσετε σωστά στα σχέδιά μας.Αν βιαστείτε και φανείτε απερίσκεπτοι θα έχετε δυσάρεστα αποτελέσματα.Αρχίστε πράγματα,εστιάστε στον εαυτό σας.