Αξιολόγηση Χρήστη:  / 22
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ο Αριθμός της Ωριμότητας.

Ο Αριθμός της Ωριμότητας,που ονομάζεται επίσης κι αριθμός της πραγματικότητας,αριθμός της συνειδητοποίησης,αριθμός της δύναμης, απώτερος στόχος ή αριθμός του αληθινού εαυτού,μιλά για τη φύση του αληθινού μας εαυτού.
Ο Αριθμός της Ωριμότητας είναι μια σύνθεση της δόνησης του ονόματος και της ημερομηνίας γέννησης.Αυτός ο αριθμός δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε στο δεύτερο μισό της ζωής μας και πώς μπορούμε να ερμηνεύσουμε τη συνδυασμένη ενέργεια του Αριθμού του Πεπρωμένου και του Αριθμού της Πορείας Ζωής.
Ο αριθμόςαυτός ολοκληρώνει τις κεντρικές ενέργειες του Αριθμολογικού μας Προφίλ.
Ο ΄Ωριμος Εαυτός είναι ο Αληθινός μας Εαυτός.

Ο Αριθμός της Ωριμότητας είναι ο αριθμός του αληθινού μας εαυτού.Επειδή δείχνει πως συνδυάζονται ο Αριθμός της Ψυχής,ο Αριθμός του Πεπρωμένου και ο Αριθμός της Προσωπικότητας με τον Αριθμό της Πορείας της Ζωής,αποκαλύπτει ποιοί είμαστε στην πραγματικότητα.
Ο Αριθμός της Ωριμότητας αρχίζει να λειτουργεί πλήρως,όταν πλησιάζουμε στη μέση ηλικία. Καθώς,λοιπόν,μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε,η ενέργεια αυτού του αριθμού θα γίνει η κύρια δύναμη στη ζωή μας.Η επιρροή του Αριθμού Ωριμότητας αυξάνει όσο μεγαλώνουμε.
Μπορείτε να θεωρήσετε τον Αριθμό της Ωριμότητας ,τον τελευταίο από τους πέντε Βασικούς Αριθμούς, ως την υπέρτατη αρμονική δόνηση του εαυτού σας.

Η βαθύτερη δύναμη αυτού του αριθμού αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια γύρω στα 35 με 40 και αναδύεται καθώς καταλαβαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας.Μέχρι τα 50 έχουμε μπει πλήρως στη δόνηση του Αριθμού της Ωριμότητας.
Το δώρο της ωριμότητας είναι ότι δεν σπαταλάμε πια χρόνο και ενέργεια σε πράγματα που δεν συμβάλλουν προς τον υπέρτατο στόχο της ζωής μας.
Από τα παραπάνω είναι φανερό πως, όταν είμαστε πιο νέοι, δεν συνειδητοποιούμε την επιρροή ή την ενέργεια αυτού του αριθμού.΄Ομως, είναι παρών και διαμορφώνει υποσυνείδητα πολλές από τις αποφάσεις και τις πράξεις μας.
΄Ετσι, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, η ζωή μας επηρεάζεται από τον Αριθμό της Ωριμότητας.
Καθώς μεγαλώνουμε και πλησιάζουμε προς τη μέση ηλικία,θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε αληθινά το δρόμο του Αριθμού της Ωριμότητας.Μπορεί να μην ξέρουμε πώς να ονομάσουμε αυτή την αίσθηση ή μπορεί να την έχουμε ονομάσει κάπως αλλιώς,αλλά αν μελετήσουμε προσεκτικά και γνωρίσουμε τον συγκεκριμένο αριθμό, θα μας δείξει το δρόμο προς την επιτυχία - τα υπόλοιπα, φυσικά, εξαρτώνται από εμάς.
Ο Αριθμός της Ωριμότητας αποκαλύπτει τον υπέρτατο στόχο της ζωής μας.

 Τι Προσφέρει ο Αριθμός της Ωριμότητας.

Η επιτυχία του Αριθμού της Ωριμότητας είναι κάτι που πρέπει να κερδίσουμε ζώντας σύμφωνα με τις αρχές και τις απαιτήσεις του.
Αυτός ο αριθμός δείχνει...

Τον απώτερο στόχο της ζωής μας.

Την ουσία όλων των εμπειριών μας - ποιο είναι το αποτέλεσμά τους ,γιατί συνέβησαν.

Τι μας περιμένει, όταν φθάσουμε στο αποκορύφωμα της ζωής μας.

Τι πρέπει να αναπτύξουμε - και πώς μπορούμε να το αναπτύξουμε.

Τον αληθινό μας εαυτό.

Πού μας οδηγεί το πεπρωμένο.

Αν και η επιρροή αυτού του αριθμού δεν φτάνει την πλήρη έντασή της,πριν τα 50 περίπου χρόνια μας,τα χαρακτηριστικά του γίνονται αισθητά από μικρή ηλικία.Αυτό συμβαίνει γιατί πάντα θα υπάρχει κάποια αντίληψη της αληθινής εσωτερικής μας φύσης, μια κατανόηση της ψυχικής μας ενέργειας.

Ο Αριθμός της Ωριμότητας εμφανίζεται πάντα στις πιο σημαντικές εμπειρίες της ζωής μας.Για να το πούμε με άλλα λόγια,ο Αριθμός της Ωριμότητας θα δείξει την επιρροή του στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας, ακόμα και πριν φθάσουμε στη μέση ηλικία.
Επειδή είναι το σύμβολο της σύνθεσης του ονόματος και της ημερομηνίας γέννησης, δείχνει την αληθινή μας δύναμη, την απώτερη ανάπτυξή μας και τον πραγματικό μας στόχο στη ζωή.

Το Ταξίδι του Αριθμού της Ωριμότητας.

Αυτός ο αριθμός είναι ο φάρος στο τέλος του δρόμου.

Να τι εννοώ με αυτό:΄Ολοι μας ταξιδεύουμε στο δικό μας μοναδικό δρόμο στη ζωή (την πορεία ζωής) και καθώς προχωρούμε σε αυτό το δρόμο (ακολουθώντας το Πεπρωμένο μας), στην αρχή, στα πρώτα μας χρόνια, ακούμε έναν αμυδρό ήχο να μας καλεί από κάπου μακριά.
Καθώς προχωρούμε όλο και περισσότερο (καθώς μεγαλώνουμε),ο ήχος γίνεται όλο και πιο καθαρός και συνεχίζει να μας καλεί,
"Από δω, από δω" .
Τέλος,όταν περάσουμε το μισό της ζωής μας και ο ήχος που μας καλεί είναι πιο αδιαμφισβήτητος,αρχίζουμε να βλέπουμε ότι υπάρχει κάτι εκεί κάτω,ένας φάρος που φωτίζει τη διαδρομή μας και το δρόμο μας.
΄Ετσι ανακαλύπτουμε ποιοι πραγματικά είμαστε κι αρχίζουμε να ακολουθούμε το δρόμο μας με πλήρη επίγνωση της ταυτότητάς μας και των ικανοτήτων μας.
Αυτό είναι ουσιαστικά το ταξίδι του Αριθμού της Ωριμότητα.Είναι το τελικό μας επίτευγμα και μπορεί να χρειαστεί 50 χρόνια ή και παραπάνω για να φτάσουμε εκεί.
Στο μέλλον,για εκείνους που θα εστιάζουν στο δεύτερο μισό της ζωής τους,αυτός ο αριθμός μπορεί να αποδειχθεί ακόμη πιο σημαντικός.΄Η σε μερικές περιπτώσεις,μπορεί να αποδειχθεί μια δεύτερη παιδική ηλικία.
Επειδή η ανθρώπινη διάρκεια ζωής αυξήθηκε κατά 30 χρόνια περίπου μέσα στον προηγούμενου αιώνα,ο Αριθμός της Ωριμότητας μας δείχνει τι μπορούμε να αναμένουμε και ποιός προγραμματισμός θα μας βοηθήσει να ζήσουμε μια πιο αυθεντική ζωή.

Υ.Γ: Πέντε(5) από τα μέλη,που θα στείλετε την ημερομηνία γεννήσεώς  και το ονοματεπώνυμό σας,όπως τα γράφει το πιστοποιητικό γεννήσεώς σας,θα κληρωθούν και θα λάβετε στο mail σας  ΔΩΡΕΑΝ,τι αποκαλύπτει για εσάς ο Αριθμός της Ωριμότητας.