Αξιολόγηση Χρήστη:  / 17
ΧειρότεροΚαλύτερο 


Τα Ονόματα με Βάση τους Αριθμούς.


Το όνομα είναι μια ενεργειακή δύναμη.
Το μικρό όνομα: σωματικές και πνευματικές ικανότητες.
Το μεσαίο όνομα: η συναισθηματική πλευρά μας.
Το επώνυμο: η πνευματική μας φύση.
Πατρικό όνομα, όνομα από υιοθεσία και ονόματα επιχειρήσεων.

 

Επιλέγοντας ονόματα με βάση τους αριθμούς.

Οι αριθμοί,όχι μόνο μας δίνουν σημαντικές πληροφορίες για τις σχέσεις μας,αλλά αποκαλύπτουν επίσης τη φύση του ονόματός μας.Είτε πρόκειται για τίτλο βιβλίου,θεατρικού έργου,ή ταινίας,είτε για όνομα ανθρώπου ή επιχείρησης,τα ονόματα έχουν τη σημασία τους.
Μπορεί να νομίζετε ότι ένα όνομα δεν είναι τίποτε άλλο παρά κάποιες λέξεις.Η αριθμολογία,όμως,βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.Τα ονόματα έχουν ενέργεια και μια ιδιαίτερη δόνηση κι αυτό ισχύει και για το δικό σας όνομα.
Μπορείτε να δείτε το όνομά σας σαν ένα ενεργειακό δυναμικό πεδίο που μεταφέρει την οικογενειακή σας κληρονομιά, τα μαθήματά σας στον τομέα της συνειδητότητας, το πεπρωμένο σας, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητά σας και την ψυχική σας δόνηση.Κάθε όνομα που σας δόθηκε κατά τη γέννηση δίνει πληροφορίες για τα έμφυτα δυνατά και αδύνατα σημεία σας.

Τί Περιέχει ένα΄Ονομα;


Τι γίνεται αν δεν έχουμε μεσαίο ή δεύτερο όνομα; Σ΄αυτή την περίπτωση, το επώνυμο μεταφέρει τη συνδυασμένη συναισθηματική και πνευματική μας συνειδητότητα.
Από την άλλη μεριά, αν έχουμε δύο ή περισσότερα μεσαία ονόματα,για τη συγκεκριμένη αριθμολογική ανάλυση θα τα αντιμετωπίσουμε όλα σαν ένα μεσαίο όνομα, το οποίο θα μας δείξει τη συναισθηματική ζωή μας.
Τέλος,αν έχουμε δύο ή περισσότερα επώνυμα, τα ενώνουμε όλα μαζί.
Αυτό το όνομα μας δείχνει το επίπεδο της πνευματικής συνειδητότητας στο οποίο λειτουργούμε.

Από αριθμολογική άποψη,το μικρό ή βαφτιστικό όνομα δείχνει πολλά,όπως:
Τη σωματική και πνευματική επιρροή της κατεύθυνσης προς την οποία θα αναπτυχθούμε.
Πόσο προβλέψιμες είναι οι σκέψεις,οι πράξεις και η συμπεριφορά μας.
Πώς θα ερμηνεύουμε τις εμπειρίες της ζωής.

Ο Αριθμός της Ανάπτυξης.


Το συνολικό άθροισμα των αριθμών του μικρού ονόματος μας δίνει επίσης τον λεγόμενο Αριθμό Ανάπτυξης.
Ο Αριθμός Ανάπτυξης,όπως δείχνει και το όνομά του,μας λέει πώς μπορούμε να αναπτυχθούμε,καθώς κινούμαστε στο δρόμο της ζωής.
Εξετάζουμε αυτό τον Αριθμό της Ανάπτυξης σε σχέση με τον Αριθμό της Πορείας Ζωής.
Ο Αριθμός της Ανάπτυξης ο οποίος μερικές φορές ονομάζεται και Κλειδί,δείχνει την ανάπτυξη και εξέλιξη που μπορούμε να αναμένουμε.
΄Οποιος κι αν είναι ο δικός μας Αριθμός Ανάπτυξης,μας δείχνει που θα βρίσκεται το μεγαλύτερο δυναμικό αυτοπραγμάτωσης,καθώς ταξιδεύουμε στην Πορεία της Ζωής μας.

Υ.Γ
: Πέντε (5) από τα μέλη,που θα στείλετε το ονοματεπώνυμό σας,όπως το γράφει το πιστοποιητικό γεννήσεώς σας,θα κληρωθούν και θα λάβετε στο mail σας  ΔΩΡΕΑΝ,τι αποκαλύπτει για εσάς ο Αριθμός της Ανάπτυξής σας.