Το  Επώνυμο.

Το  επώνυμό μας έχει τη δική του ιστορία, και μας συνδέει με τα χαρακτηριστικά των προγόνων μας.

Το επώνυμό μας έχει ορισμένα έμφυτα και αδύνατα σημεία. Μπορεί να φανεί παράξενο, αλλά όπως ακριβώς μπορεί να κληρονομήσουμε κάποια γενετικά χαρακτηριστικά, όπως το χρώμα των μαλλιών και το μέγεθος της μύτης, έτσι κληρονομούμε και μέσα από το οικογενειακό μας επώνυμο κάποια χαρακτηριστικά, όπως είναι η νοοτροπία μας και η προγονική μας ιστορία.

Τα γράμματα του επωνύμου αποκαλύπτουν την πνευματική μας φύση, δηλαδή τον εσωτερικό υποσυνείδητο τρόπο που αντιδράμε στη ζωή.

Αν υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι γραφής του επωνύμου σας, καλό θα είναι να λάβετε υπόψη σας την αρχική του γραφή όπως επίσης και πριν από πόσες γενιές άλλαξε αυτή η γραφή.
΄Ενα οικογενειακό επώνυμο αποκτά την πλήρη δονητική του ισχύ,αφού χρησιμοποιηθεί για τρείς ή τέσσερις γενιές.

Αριθμολογικά, τα κληρονομικά χαρακτηριστικά υπολογίζονται με τον ίδιο τρόπο που υπολογίζουμε κάθε όνομα, με τη μοναδική διαφορά ότι δουλεύουμε μόνο το επώνυμο, αντί να λαμβάνουμε υπόψην μας ολόκληρο το όνομα.

Υ.Γ: Πέντε (5) από τα μέλη,που θα στείλετε το ονοματεπώνυμό σας,όπως το γράφει το πιστοποιητικό γεννήσεώς σας,θα κληρωθούν και θα λάβετε στο mail σας  ΔΩΡΕΑΝ,τι αποκαλύπτει για εσάς το Επώνυμό σας.