Αξιολόγηση Χρήστη:  / 19
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Όταν η Αριθμολογία κάνει Προγνώσεις.


Η Αριθμολογία μπορεί να προβλέψει πότε πρέπει να κάνουμε κάτι. Θα δούμε δύο δείκτες πρόβλεψης του Αριθμολογικού Προφίλ, τις Εξάρσεις και τις Προκλήσεις.

Οι Αριθμοί των Εξάρσεων.

Η μία σειρά αριθμών μπορεί να μας οδηγήσει στα υψηλότερα επιτεύγματά μας,γιατί δείχνουν τι μπορούμε να πετύχουμε σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.Μιλάμε για τους Αριθμούς των Εξάρσεων.


Οι Εξάρσεις, μας δείχνουν το δρόμο που έχουμε μπροστά μας, καθώς και το δρόμο που βρισκόμαστε τώρα.

Όλοι μας δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε μια ξαφνική κι απρόσμενη αλλαγή στη ζωή μας, όπως ένα διάστημα με αβέβαια οικονομικά ή μια περίοδο όταν ο γάμος μας δείχνει να καταρρέει, παρά τα όσα κάνουμε για να το αποφύγουμε. Τέτοιες καταστάσεις είναι μέρος της ιστορίας της ζωής μας και αν ξέρουμε τους Αριθμούς των Εξάρσεών μας μπορούμε να εξηγήσουμε πολλά μυστήρια.

Οι Αριθμοί των Εξάρσεων αποκαλύπτουν τις δυνατότητές μας για επιτυχία. Αυτοί οι αριθμοί μας δείχνουν τι είναι δυνατόν να πετύχουμε σε μια ορισμένη περίοδο της ζωής μας.

Ο Αριθμός των Εξάρσεων είναι ένας από τους προγνωστικούς αριθμούς του προφίλ μας. Από αυτόν θα μάθουμε τι υπάρχει στο δρόμο μπροστά μας. Θα ξέρουμε τι γεγονότα και καταστάσεις πλησιάζουν στη ζωή μας και θα μπορούμε επίσης να κοιτάζουμε στο παρελθόν και να καταλάβουμε καλύτερα όσα έχουν συμβεί.

Η αλλαγή των συνθηκών μπορεί να ανοίξει νέους ορίζοντες, αλλά αν είμαστε στη μέση μιας αλλαγής, η υπόσχεση για κάτι καινούργιο συχνά δεν είναι ευχάριστη. Εκείνο που θέλουμε να ξέρουμε περισσότερο είναι τι συμβαίνει και γιατί.

Τώρα μπορούμε να το μάθουμε, γιατί οι Αριθμοί των Εξάρσεων (και οι Αριθμοί των Προκλήσεων που θα γράψω αύριο) μας δίνουν μια πιο καθαρή εικόνα της ζωής μας στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.


Υ.Γ
: Πέντε (5) από τα μέλη,που θα στείλετε την ημερομηνία γεννήσεώς σας στο mail μου,όπως την γράφει το πιστοποιητικό γεννήσεώς σας,θα κληρωθούν και θα λάβετε στο mail σας  ΔΩΡΕΑΝ,σε ποια Έξαρση είστε,και την ανάλυση των προσωπικών σας επιτευγμάτων ...