Αριθμοί Προκλήσεων.

Σύμφωνα με την αριθμολογία, ένα άλλο προγνωστικό εργαλείο του Αριθμολογικού Προφίλ είναι οι Αριθμοί των Προκλήσεων. Για να ολοκληρωθούμε στη διάρκεια της ζωής μας πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να αντιστρέψουμε μερικά βασικά ελαττώματα. Συγκεκριμένα, πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε τέσσερις προκλήσεις.

Η γνώση του Αριθμού των Προκλήσεων μπορεί να αλλάξει καθοριστικά τη ζωή μας. Αντί να κάνουμε τα ίδια λάθη και να προκαλούμε προβλήματα στον εαυτό μας,αν ξέρουμε και να αντιμετωπίσουμε τους Αριθμούς Πρόκλησης, θα δούμε ότι η ζωή μας θα αρχίσει να ρέει μ΄ ένα φυσικό ρυθμό, αντί να προχωρεί σπασμωδικά με εξάρσεις και αποτυχίες.

Οι Αριθμοί Προκλήσεων
θα μας δώσουν την ευκαιρία να καταλάβουμε τα κύρια μαθήματα που ήλθαμε να μάθουμε και με αυτό τον τρόπο θα ανακαλύψουμε το μοναδικό πλάνο της ζωής μας που  ενεργοποιήθηκε από την ημερομηνία της γέννησής μας.
θα ανακαλύψουμε τέλος,  το δικό μας κοσμικό κωδικό που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε αυτή τη ζωή καλά.

Οι τέσσερις Αριθμοί Προκλήσεων  δείχνουν τι πρέπει να αντιμετωπίσουμε για να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο της κάθε ΄Εξαρσης. Μπορούμε να φανταστούμε τους Αριθμούς των Προκλήσεων σαν πόρτες από τις οποίες πρέπει να περάσουμε, για να μπορέσουμε να ανεβούμε την σπειροειδή σκάλα της προσωπικής μας ανέλιξης.

Υ.Γ
: Πέντε (5) από τα μέλη,που θα στείλετε την ημερομηνία γεννήσεώς σας στο mail μου,όπως την γράφει το πιστοποιητικό γεννήσεώς σας,θα κληρωθούν και θα λάβετε στο mail σας  ΔΩΡΕΑΝ,την ανάλυση του Αριθμού Πρόκλησης που είστε τώρα...