Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 
΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 5 Μαϊου .
Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5.(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55)
 

΄Εχεις έμφυτη αίσθηση περιπέτειας και μιά επιθυμία για συχνές αλλαγές και ερεθίσματα. Η υπομονή δεν είναι το δυνατό σου σημείο, ενώ η ανεξαρτησία είναι.Οι δεσμέσεις,σου είναι δύσκολες.Είσαι επικοινωνιακός, με προσωπικότητα που μαγνητίζει, και ασκείς έντονη έλξη  στο αντίθετο φύλλο.Είσαι προνοητικός,επινοητικός,

εξαιρετικά περίεργος,και σου αρέσει η κίνηση.Πρέπει να είναι κανείς γρήγορος για να διατηρήσει την προσοχή ενός ατόμου με αριθμό το  5.
Το ρίσκο είναι η δεύτερη φύση σου. Θα μπορούσα να πω,ότι το ρίσκο είναι η  Π Ρ Ω Τ Η  φύση για σένα.Είσαι εύστροφος,έξυπνος και μπορείς να γίνεις εξαιρετικός πωλητής.Ξεφεύγεις από την πεπατημένη της παράδοσης και μερικές φορές έχεις επαναστατική νοοτροπία.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 5 Μαϊου)

Αν έχεις ηλικιωμένους γονείς,αυτή θα είναι η χρονιά τους.Με έναν απίστευτα συστηματικό τρόπο,φέτος η οικογένειά σου θα σε χρειαστεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.Είναι χρονιά που απαιτεί να εξισορροπήσεις την οικογενειακή με την επαγγελματική σου ζωή,ενώ ταυτόχρονα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στην καριέρα σου,ακόμα και αν αυτό σημαίνει να βρεις καινούργια δουλειά.Τα συζυγικά θέματα περνούν στο προσκήνιο.Είτε θα αναλάβεις  μια νέα δέσμευση στη σχέση σου,είτε θα αποφασίσεις να μην το κάνεις ενεργοποιώντας έτσι το τέλος του γάμου.΄Ομως θα χρειαστεί 3 χρόνια ακόμα,όταν η ενέργεια θα αφορά την περάτωση των πραγμάτων,για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.
΄Ετος που ευνοεί τους δεσμούς,είτε προσωπικούς,είτε για υποθέσεις.Ευνοούνται οι σχέσεις,οι επαφές,οι συμφωνίες,είτε ιδιωτικές,είτε δημόσιες.Οι συνεννοήσεις που θα γίνουν σ΄αυτό το έτος,θα έχουν άριστες πιθανότητες να γίνουν νόμιμες.Είναι πιθανόν η οικογένεια να μεγαλώσει.Αυτή τη χρονιά  αρχίζει με μεγαλύτερη ευκολία η σχέση που,προορίζεται να διαρκέσει για όλη τη ζωή. Σαν αντίθεση,αυτό είναι το έτος των διαζυγίων.
Προσαρμόσου με ηρεμία και σιγουριά στο περιβάλλον και στις καταστάσεις που συναντάς στο γραφείο και στο σπίτι.Μην κρίνεις ασυλλόγιστα.Απόδωσε τη σωστή αξία στα αισθήματα, τόσο τα δικά σου , όσο και των άλλων.

Υ.Γ. Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαϊου, για όσους έχουν γενέθλια στις 5 Μαϊου)

Απαιτεί προσοχή στις λεπτομέρειες.Είναι καιρός να φροντίσεις όλες τις πλευρές της ζωής σου.Αρχίζουν να φυτρώνουν οι σπόροι που έσπειρες τον  προηγούμενο μήνα.
Θα ζητήσεις βοήθεια,συμβουλές,θα συνεργαστείς σε κοινές προσπάθειες .                            
Το κλειδί η συνεργασία.
Καταπολέμησε την τάση για αποθάρρυνση.
Μην παραδοθείς σε σκοτεινές σκέψεις και σε κρίσεις μελαγχολίας.
Να αποφύγεις τις πολυλογίες και τα κουτσομπολιά.
Μην νοιώθεις ολότελα ανικανοποίητος από τον εαυτό σου κι απ΄τη μοίρα σου.
Διώξε απ΄το νου σου το φαρμάκι του φθόνου και της ζήλειας.

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.