Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 8 Μαϊου.

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8.(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 )
 

Είσαι ικανός επιχειρηματίας  και μπορείς να χειρίζεσαι χρήματα και μεγάλα εγχειρήματα  με  αριστοτεχνικό τρόπο και θέλεις να πετύχεις στη ζωή αποκτώντας κυρίως υλικά πλούτη.Είσαι φιλόδοξος, γεμάτος σιγουριά και κύρος, ενώ οι άλλοι μπορεί να πτοούνται από τη δύναμη σου.Φυσικά θέλεις να είσαι το αφεντικό στις περισσότερες καταστάσεις - ακόμα και στο γάμο σου ή στις προσωπικές σου σχέσεις-.
΄Εχεις δυνατό χαρακτήρα, καλή κρίση, ένα καλό σύστημα αξιών και την ικανότητα να διαχειρίζεσαι και να ολοκληρώνεις μεγάλα εγχειρήματα.Είναι φυσικό να θέλεις να είσαι επικεφαλής μιας και είσαι φιλόδοξος και έχεις  σαν στόχο την υλική επιτυχία και την ασφάλεια.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 8
Μαϊου)

΄Ετος συγκομιδής.Το έτος των ανταμοιβών,για όλες τις προσπάθειες που έκανες τα τελευταία χρόνια.Το τέλος,η κατάληξη του εννεαετούς κύκλου.Η περίοδος που θα θερίσεις τους καρπούς  από τους σπόρους που φύτεψες πριν 9 χρόνια.Το τέλος του κύκλου.Πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα να φύγουν από τη ζωή σου,να τελειώσεις εκκρεμείς υποθέσεις και να ονειρευτείς τα επόμενα  9 χρόνια.  
Είναι η ώρα να κάνεις καινούργια οράματα,να ονειρευτείς και να φανταστείς ξανά,πώς θέλεις να προχωρήσει η ζωή σου,να αφήσεις κάποια πράγματα να ολοκληρωθούν και να περιμένεις,γιατί το ξεκίνημα θα έλθει την επόμενη χρονιά. Με έντονες συναισθηματικές εμπειρίες,γιατί απαγκιστρώνεσαι από το παλιό,ώστε να έρθει το καινούργιο.΄Ετος μετασχηματισμού.΄Ενα μεγάλο μέρος της προσωπικής σου ιστορίας θεραπεύεται ή απελευθερώνεται.Παράλληλα έρχεται κάποιο τέλος.
Καλή οικονομικά.΄Ετος που θα συγχωρήσεις και θα ξεχάσεις.Χρησιμοποίησε την διαίσθηση για να ολοκληρώσεις και να περατώσεις καταστάσεις και εκκρεμότητες σε όλα τα επίπεδα.Διάστημα κατάλληλο,για να συνδιάζεις και να ολοκληρώσεις ,και αν χάσεις την ευκαιρία αυτή να δώσεις τέλος σε κάποια πράγματα,οι ημιτελείς καταστάσεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν συγκαλυμμένες.Θα περιμένουν να τις αντιμετωπίσεις μετά από 9 χρόνια.           Το έτος ευνοεί τις γνωριμίες που γίνονται σε ταξίδια.
Θεώρησε πως το τέλος του κύκλου που έχεις φέτος ,συνεπάγεται έναν απολογισμό του τι έχει γίνει και την προετοιμασία του τι πρόκειται να γίνει.Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο.Κρίνε κάθε πράγμα και κάθε άτομο με φρόνηση και μέτρο.

Υ.Γ.
Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαϊου, για όσους έχουν γενέθλια στις 8 Μαϊου)

Μπορεί να φέρει κάτι απροσδόκητο.΄Ολα αλλάζουν αυτό το μήνα.Η ζωή σου μπορεί να πάρει νέα κατεύθυνση ή μπορεί να αποφασίσεις να εγκαταλείψεις εντελώς κάποιο σχέδιο.
Μήνας της αλλαγής,ευνοεί τα ταξίδια,την περιπέτεια και την αβεβαιότητα.Απλώς κάνε  την απαραίτητη αλλαγή.
Είναι ένας μήνας όπου μπορεί να ξοδέψεις ανώφελα πολλή προσπάθεια, κι όπου θα είναι δύσκολο να οργανωθείς.Προσοχή στο σεξ.Μια κάποια τάση για απερισκεψία και περιπέτεια μπορεί να σε κάνει να διατρέξεις δυσάρεστες καταστάσεις..Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.Οι διαρκείς αλλαγές γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφάλματα.Προσπάθησε, αν γίνεται, να περιορίσεις όσο μπορείς περισσότερο το χάος στις υποθέσεις σου.

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.