΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 10 Μαϊου.

Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.
ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 10.(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 )

΄Εχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος.Πάνω από οτιδήποτε άλλο,είσαι πρωτοπόρος.
Είσαι φιλόδοξος,πρωτότυπος,

αποφασισμένος και δραστήριος.Είσαι ανεξάρτητος και θαρραλέος και σου αρέσει να αρχίζεις νέα εγχειρήματα,όχι όμως να είσαι υποχρεωμένος να διαχειριστής τις λεπτομέρειες.Δυσκολεύεσαι να παίρνεις διαταγές και δεν σου αρέσει η δεύτερη θέση σε οποιαδήποτε κατάσταση.΄Εχεις επιβλητική παρουσία και δυνατή θέληση.΄Ενα ανεξέλεκτο εγώ μπορεί να σε οδηγήσει σε φανατισμό.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Μαϊου)

Κατάλληλη χρονιά για να υποχωρήσεις και να ανασυνταχθείς.Περίοδος για να ακούς τους άλλους και ίσως ακόμη και για να αποδεχθείς τις αποφάσεις τους.
Διάστημα αναμονής και καθυστερήσεων και όχι για να πραγματοποιήσεις γρήγορα και αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.Θα είσαι ευαίσθητος στις λεπτές αποχρώσεις των σχέσεων και τις ανάγκες των άλλων.
Σε αντίθεση με την προηγούμενη χρονιά,φέτος οι δικές σου ανάγκες θα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.Συχνά γίνονται μετακομίσεις,γιατί το προσωπικό σου  έτος  χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ισορροπία.
Είναι περίοδος να συνδεθείς με τους άλλους,γιατί το μάθημα είναι η συνεργασία.Θα ακούς τους άλλους,θα συνεργάζεσαι,θα συμβιβάζεσαι και θα επιδιώκεις την αρμονία,σε όλα τα επίπεδα.
Καλλιέργησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.Μη ζητάς να μιμηθείς τους άλλους, αλλά δώσε την προσωπική σου σφραγίδα σ΄όσα σε τριγυρίζουν.Πλούτισε διανοητικά και πνευματικά.Μην είσαι δειλός.

Υ.Γ.
Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαϊου, για όσους έχουν γενέθλια στις 10 Μαϊου)

Μήνας κατάλληλος γιά ανάπαυση και χαλάρωση,ή για να εμβαθύνεις στα ζητήματα που ήδη σε απασχολούν.Θα θέλεις να σκεφτείς και να εξετάσεις πώς πάει η ζωή σου.
Αφοσιώσου σε δραστηριότητες  δημιουργικές και σε μελέτες.Εξέτασε πάλι τα σχέδιά σου,μήπως βρεις ελαττώματα και δυνατότητες για βελτίωση,και μην αμελείς να κάνεις μια αυστηρή αυτοανάλυση.
Μην ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα ή να βιαστείς εσύ ο ίδιος.Αντίθετα ζήτησε τη χαλάρωση και την ηρεμία.
Προσοχή όμως: Σ΄αυτή την περίοδο η ευαισθησία βρίσκεται  σε υπερένταση,και θα μπορούσε να σου έρθει ο πειρασμός για παράλογες εμπειρίες...
Προσπάθησε να υπερνικήσεις το αίσθημα,πως οι άλλοι σε κατασκοπεύουν,ή συνωμοτούν εναντίον σου.

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.