Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 


΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 12 Μαϊου.
Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.
 ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12.(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 ) 

Διακρίνεσαι για τη δημιουργικότητα,τον ενθουσιασμό,το χιούμορ και την ικανότητα να δίνεις χαρά στους άλλους.

Η ευθυμία και η φιλικότητά σου είναι "μεταδοτικές" και έχεις ευλογηθεί με μιά παιδιάστικη χαρούμενη διάθεση.
Είσαι φιλικός,γεμάτος ενθουσιασμό και επιδιώκεις την ατομικότητα.Σε χαρακτηρίζει δημιουργικότητα,είσαι ευσυγκίνητος,κοινωνικός,

στοργικός.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 12
Μαϊου)

Μιά χρονιά κατάλληλη να διαχειριστείς τις καταστάσεις της ζωής σου και ιδιαίτερα την υγεία σου.Είναι ώρα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη,να στήσεις συστήματα και να βάλεις  γερά θεμέλια για το μέλλον σου.Μπορεί να αγοράσεις σπίτι, να φτιάξεις οικογένεια,να κάνεις μια ασφάλεια .(΄Ολα αυτά είναι θεμέλια ζωής ).΄Ετος που χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά. Μια πλευρά του έτους αυτού ,που μπορεί να δουλεύεις ,είναι ίσως η επιστροφή στις ρίζες της δυναμικής της οικογένειας, προκειμένου να ξεδιαλύνεις τη σχέση (αν είσαι σε γάμο) ή καταστάσεις  "των παιδικών σου χρόνων ".Μέσα από αυτή τη διεργασία φτάνεις στη ρίζα του προβλήματος(κάτι πολύ ταιριαστό για το προσωπικό σου έτος).
 Έτσι τη χρονιά αυτή θα ταλαιπωρηθείς.  Χρειάζεται πολλή και σκληρή δουλειά για να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να αναμορφώσεις τα θεμέλια της ενήλικης ζωής σου.Είναι ώρα να χτίσεις για το μέλλον,να φτιάξεις γερά θεμέλια να "ριζώσεις"κάπου.Χρησιμοποίησε αυτή τη χρονιά για να πάρεις αποφάσεις που θα διαρκέσουν και θα πραγματοποιηθούν.Η καλύτερη χρονιά για να διασφαλίσεις τις σημαντικές υποθέσεις της ζωής σου.Εποχή για σταθερότητα και αξιοπιστία.Λιγότερο ευνοϊκό απο οικονομική άποψη.Μην ξοδεύεις περισσότερα από όσα έχεις στην τσέπη σου.Μην αλλάξεις δουλειά,μπορεί να βρεθείς χωρίς μισθό ή κέρδη για πολύ διάστημα.Κρίσεις κατάθλιψης ,σωματική εξάντληση.Από άποψη υγείας θα είσαι  καλά  παρά τα προβλήματα.                                                                                                                                            
Ο προσωπικός μαγνητισμός σε χαμηλή στάθμη.Οι αισθηματικές περιπέτειες ,μπορεί να έχουν δυσάρεστο τέλος.Μην ριψοκινδυνεύεις από επαγγελματική και οικονομική άποψη.Λογίκεψε τις μεθόδους της δουλειάς σου.Να είσαι πρακτικός στη διεξαγωγή των υποθέσεων.Αύξησε την εμπειρία σου και τις γνώσεις σου.

Υ.Γ.
Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαϊου, για όσους έχουν γενέθλια στις 12 Μαϊου)

Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες.Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις,να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.                         
Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος.Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω.Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια,να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.
Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις,ένα τέλος σε εκκρεμότητες,να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα.
Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα,έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ,αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες.Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι.Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο,όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.
Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη.Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.
Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είν΄εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σ΄έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.
Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση,εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.
Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα,αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.
Μην είσαι εγωϊστής.

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.