Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 
 
΄Ενα δώρο από την Αριθμολογία, για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 1 Ιουνίου.
Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε.
 
 ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1.(Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55 ) 
΄Εχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος.Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.

Δείχνει ότι θέλεις να είσαι πρώτος.Η ατομικότητα είναι πολύ σημαντική για εσένα.Διατυπώνεις δυναμικά τις ιδέες σου και ξέρεις να δίνεις διαταγές, -όχι όμως και να παίρνεις-. Σου αρέσουν οι καινοτομίες.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ. (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια την 1η Ιουνίου)

Χαρά,διασκέδαση και κοινωνικές επαφές.Μαθαίνεις να εκφράζεις ό,τι υπάρχει στην καρδιά σου.Να βρεις λέξεις, να πεις αυτά που νοιώθεις,να εκφράσεις την αλήθεια σου. Αν παλεύεις να εκφράσεις την αλήθεια σου, θα περάσεις συναισθηματική κρίση.Χρονιά για να κάνεις συζητήσεις από καρδιάς.Είναι ώρα να παίξεις και να συναναστραφείς με τους άλλους.Πρέπει να αφιερώσεις τον απαραίτητο χρόνο γα να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου φέτος.Αυτό το έτος είναι τέλειο για να σχεδιάσεις και να φέρεις σε πέρας κάτι σημαντικό προορισμένο να διαρκέσει για πολύν καιρό.Καλλιέργησε μια ψυχική κατάσταση ευτυχίας και ικανοποίησης.Ακολούθησε την διαίσθησή σου.Συμπεριφέρσου με αξιοπρέπεια κι όσο καλύτερα σου επιτρέπουν η προσωπικότητα και η μόρφωσή σου, προπάντων, όταν βρίσκεσαι μπροστά σε κόσμο.

Υ.Γ. Διάβασε και την Ετήσια Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει το Παγκόσμιο Έτος.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ.(Η ροή του μήνα Ιουνίου, για όσους έχουν γενέθλια την 1η Ιουνίου.)

Θερίζεις αυτά που έσπειρες τους προηγούμενους μήνες.Θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις, να απαγκιστρωθείς και να απελευθερωθείς από καταστάσεις από τη ζωή σου.Κάποια πράγματα θα πάρουν οριστικό τέλος.Η περάτωση θα είναι το Α και το Ω.Θα έχεις διάθεση να καθαρίσεις αρχειοθήκες και ντουλάπια, να τελειώσεις παλιούς δεσμούς.Η ενέργεια αυτού του μήνα σε καλεί να δώσεις, ένα τέλος σε εκκρεμότητες, να τις αφήσεις να φύγουν από τη ζωή σου και να κάνεις χώρο για κάτι καινούργιο που θα έλθει τον επόμενο μήνα. Οι αντιθέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν αυτό το μήνα, έχουν την τάση να βαστάξουν πολύ, αν όχι να μείνουν για πάντα αγεφύρωτες.Είναι κατάλληλος μήνας για να κόψεις δεσμούς που έχουν γίνει ανεπιθύμητοι.Τόσο στο αισθηματικό επίπεδο, όσο και στον τομέα της φιλίας ή των υποθέσεων.Μην προσπαθείς να καλέσεις πίσω κάποιον που απομακρύνεται ή να αρπάξεις από τα μαλλιά μια κατάσταση που είναι ανεπανόρθωτα  καταδικασμένη.Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις.Κατά τη διάρκεια αυτού του προσωπικού σου  μήνα είν΄εύκολο να δεις τον εαυτό σου σαν ένα είδος πόλου ακίνητου μέσα σ΄έναν κόσμο που πάει στην καταστροφή.Πρέπει να καταπολεμήσεις αυτή την τάση, εμποδίζοντάς τη να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σου με τους άλλους.Μη δίνεις υπερβολική σημασία στα προσωπικά σου αισθήματα, αλλά προσαρμόσου στα γεγονότα.Μην είσαι εγωϊστής.

Υ.Γ. Διάβασε και την Μηνιαία Πρόγνωση για να γνωρίζεις και την ροή της ενέργειας που σου προσδίδει ο Παγκόσμιος Μήνας.Θα έχεις πιο ολοκληρωμένη εικόνα.