Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα  Ιούνιο!

 

 Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση.

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.


Είναι ο μήνας της σκέψης, της νοσταλγίας και της απομάκρυνσης από την κοινωνική ζωή! Αυτή την περίοδο είναι διάχυτη η επιθυμία σου για αποστασιοποίηση από κάθε άνθρωπο ή κάθε κατάσταση που σου δημιουργεί πρόβλημα. Θα θελήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά μίας σχέσης ή συνεργασίας και να πάρεις αποφάσεις για το επόμενο βήμα…
Στον τομέα της καριέρας σου τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχεις αποκομίσει την τελευταία περίοδο, προκειμένου να αποδείξεις τι αξίζεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι μεγάλος, όμως εσύ αυτό το μήνα έχεις την δυνατότητα να κάνεις απαραίτητη την παρουσία σου στην εργασία που είσαι.
Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ζορίσματα αυτό το μήνα, για αυτό και αναγκάζεσαι να περιορίσεις έξοδα αλλά και εξόδους διασκέδασης! Θα καταφέρεις να μπεις σε μία οικονομική σειρά, αρκεί να προσαρμοστείς σε κάποια νέα δεδομένα. Θα κόψεις δαπανηρές συνήθειες και θα βάλεις σε πρόγραμμα τα έσοδα και τα έξοδά σου!
Στον αισθηματικό τομέα τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Τώρα νιώθεις θλίψη και απογοήτευση με την στάση του ατόμου που σε ενδιαφέρει, όμως δεν έχεις την επιθυμία να «παλέψεις» για να αλλάξεις την κατάσταση. Θα υπάρξει μία απομάκρυνση και μία «παγωμάρα» στα ερωτικά σου, η οποία θα ξεκινήσει από εσένα. Μην σκέφτεσαι τι πήγε στραβά, τι έφταιξε ή γιατί ένα άτομο του παρελθόντος δεν σε έχει προσεγγίσει και πάλι! Μην αφήνεις το παρελθόν, να στέκεται εμπόδιο στο μέλλον σου…
Το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, μία καλή ταινία ή η ενασχόλησή σου με την τέχνη μπορούν αυτό το μήνα να αποτελέσουν διέξοδο στα προβλήματα.

Συμβουλές:



Μην ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα, ή βιαστείς εσύ ο ίδιος.
Αντίθετα, ζήτησε τη χαλάρωση και την ηρεμία.
Σ΄αυτή την περίοδο η ευαισθησία βρίσκεται σε υπερένταση, και θα μπορούσε να σου έρθει ο πειρασμός για παράλογες εμπειρίες... Προσπάθησε να υπερνικήσεις το αίσθημα, πως οι άλλοι σε κατασκοπεύουν, ή συνωμοτούν εναντίον σου.