Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Ιούλιο !

Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση.

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας , τον φυσικό ρυθμό του μηνός του.

Μοιάζει πολύ σαν καυτερή πιπεριά - δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον προσέξεις, κι αυτό επειδή είναι ο μήνας της αρχής.
Αυτός ο μήνας είναι ο πρώτος σε ένα έτος που προσφέρεται για να κλείσεις εκκρεμότητες και να ολοκληρώσεις  δραστηριότητες.
Είναι φυσικό, λοιπόν αυτό τον μήνα να έχεις  το χρόνο και την ενέργεια να αρχίσεις  νέες προσπάθειες.
Μήνας αρχής λοιπόν.
Ξεκινάς νέα εγχειρήματα, παίρνεις τον έλεγχο και βάζεις τα πράγματα στη  θέση τους.
Μήνας που ορίζεις  τους στόχους και τις προθέσεις σου. Πάρε εσύ ο ίδιος την πρωτοβουλία. Έλα σε επαφή με τα άτομα που σε χρειάζονται, τηλεφώνησε και γενικά να προτιμήσεις σε κάθε περίπτωση την απ΄ευθείας επικοινωνία. Περίμενε καινούργιες προτάσεις για δουλειές, και μελέτησε προσεκτικά κάθε προσφορά. Να είσαι δυναμικός, θετικός λογικός. Είναι ο πιο κατάλληλος για να δοκιμάσεις νέες τακτικές και νέες ιδέες, αλλά πριν αρχίσεις τις ενέργειες βεβαιώσου καλά για το τι κάνεις.

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι όσο αδιαφορείτε για τις επιθυμίες του συντρόφου σας θα έχετε προστριβές και δράματα.
Οι αδέσμευτοι είσθε πολύ αισθησιακοί, αλλά επειδή δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας καταλήγετε στο τέλος μόνοι.

Συμβουλές:

Αυτό το μήνα είναι εύκολο να νιώσεις την τάση για μιαν  επιμονή ανόητη  κι αδικαιολόγητη .
Πρέπει να την αντικαταστήσεις με κρίσεις δίκαιες και προσεκτικές.
Επίσης πρέπει να καταπολεμήσεις την τάση να αντικρούεις τις γνώμες των άλλων από ιδιομορφία καθώς και την αναισθησία, την αδιαφορία, την αποθάρρυνση, στάσεις που δεν βρίσκονται σε αρμονία με τις επιδράσεις του μήνα .