Η Μηνιαία ροή της ενέργειας μας από  την Αριθμολογία για τον μήνα  Ιανουάριο !

Η Μηνιαία αυτή ροή, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία ροή της ενέργειας μας.

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία ροή της ενέργειας του από την Αριθμολογία, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.

Θέλεις να σπάσεις τα δεσμά με οτιδήποτε σε περιορίζει, με οτιδήποτε στέκεται σαν τροχοπέδη στη ζωή σου αλλά και να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση … Αυτή είναι η τάση του μήνα για σένα.

Τα νέα είναι ευχάριστα  και ο ενθουσιασμός αλλά και οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν από την καθημερινότητά σου. Θα δεχθείς ένα τηλεφώνημα ή θα προκύψει μία συνάντηση ή επικοινωνία με ένα άτομο που εδώ και καιρό είχες απομακρυνθεί ή είχες χάσει τα ίχνη του! Θα σε ξαφνιάσει αυτή η εμφάνιση, αλλά θα είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα αναπτερώσει το ηθικό σου!

Στον τομέα της καριέρας θα πρέπει να αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις και αυτό στο λέω πολύ απλά γιατί η συμπεριφορά σου αρκετές στιγμές θα γίνει αρκετά εκρηκτική! Δείξε προσοχή στις συνεργασίες σου και βάλε τα όριά σου στη σχέση που διατηρείς με τα άτομα που συναναστρέφεσαι στο χώρο της δουλειάς. Δεν χρειάζεται να μπλέκεις την προσωπική σου ζωή με την επαγγελματική, γιατί με αυτό τον τρόπο μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν!

Στον οικονομικό τομέα θα υπάρξει μία μικρή άνοδος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει και τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα… Σε όλη την διάρκεια του μήνα έχεις την διάθεση να ρισκάρεις οικονομικά, ενώ η καταναλωτική σου μανία και οι σπατάλες που θα κάνεις για διασκέδαση θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Στον ερωτικό τομέα ο μήνας έχεις μπέρδεμα! Τι εννοώ; Ένας έρωτας μπορεί να γίνει φιλία ή μία φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε έναν τρελό έρωτα! Γενικότερα οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες σε όλη την διάρκειά του  και μία έντονη ερωτική στιγμή πάθους μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ δυνατό καβγά ή και χωρισμό!
 Σε προετοιμάζω λοιπόν από τώρα, περιόρισε την τάση της παρορμητικότητας για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν δεν έχεις σχέση, τότε καλύτερα μην επενδύσεις συναισθηματικά αυτό το μήνα σε ένα νέο πρόσωπο, φρόντισε μόνο να περάσεις καλά!

Συμβουλές: Είναι ένας μήνας όπου μπορεί να ξοδέψεις ανώφελα πολλή προσπάθεια, κι όπου θα είναι δύσκολο να οργανωθείς. Προσοχή στο σεξ. Μια κάποια τάση για απερισκεψία και περιπέτεια μπορεί να σε κάνει να διαπράξεις δυσάρεστες καταστάσεις... Μην παίρνεις ριζικές αποφάσεις. Οι διαρκείς αλλαγές γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σφάλματα. Προσπάθησε, αν γίνεται, να περιορίσεις όσο μπορείς περισσότερο το χάος στις υποθέσεις σου.