Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Σεπτέμβριο!

 

 Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση.

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.

 

 

Έφτασε η στιγμή να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη και να αναλάβεις νέες ευθύνες αλλά και υποχρεώσεις. Είναι ο μήνας που θα αγωνιστείς σκληρά για την σταθεροποίηση και την αποκατάσταση διάφορων θεμάτων που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν.

Στον τομέα της καριέρας σου, θα υπάρχει σκληρή δουλειά σε όλη την διάρκεια αυτού του μήνα. Οι απαιτήσεις αυξάνονται και εσύ πιέζεσαι, όμως μπορείς να ανταποκριθείς σε όλα, αφού πάνω από όλα αυτό το μήνα για σένα μετρά η καταξίωση αλλά και η εξασφάλιση. Με κόπο και προσπάθεια θα επιτύχεις να βάλεις σε μία σειρά τον τομέα της καριέρας σου.

Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές και μάλιστα θα χρειαστεί στην πορεία του μήνα να υποστηρίξεις οικονομικά και κάποιο οικογενειακό σου πρόσωπο που θα έχει την ανάγκη σου!

Στην προσωπική σου ζωή, είσαι σε περίοδο που αρχίζεις να βλέπεις με διαφορετικό μάτι την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας. Θέλεις πλέον σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά γι’ αυτό και θα προσπαθήσεις με όλα σου τα μέσα να πετύχεις το σκοπό σου! Αν υπάρχει κάποιος μόνιμος δεσμός, τότε αυτό το μήνα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία του. Αν όμως διανύεις περίοδο ελευθερίας, τότε θα λειτουργήσεις με εκλεκτικότητα, προκειμένου να καταφέρεις να έχεις στο πλάι σου έναν σύντροφο που πραγματικά σου αξίζει. Δεν αργεί αυτή η στιγμή ….

Σε όλη την διάρκεια του μήνα, θα είναι έκδηλη η ανάγκη σου να βρεθείς κοντά σε οικογενειακά σου πρόσωπα, να επισκεφτείς και πάλι τις ρίζες σου, να περάσεις λίγο χρόνο στην εξοχή, να έρθεις σε επαφή με την φύση! Φρόντισε λοιπόν έστω και μία μικρή εξόρμηση για να μπορέσεις να γεμίσεις και πάλι τις μπαταρίες σου!

Συμβουλές:

Καταπολέμησε την έλλειψη ενθουσιασμού, που θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις πολύτιμες ευκαιρίες.
Φρόντισε επίσης να μην περιπέσεις σε τεμπελιά ή ατημελησία.
Βάλε σε τάξη τις εκκρεμότητές σου, γιατί σ΄αυτόν το μήνα θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Μην αμελείς την υγεία σου.