Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Δεκέμβριο !

 

Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση.

 

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.

 


Ο  Δεκέμβριος  είναι ένας μήνας κατάλληλος για ανάπαυση και χαλάρωση, ή για να εμβαθύνεις στα ζητήματα που ήδη σε απασχολούν.

Θα θέλεις να σκεφτείς και να εξετάσεις πώς πάει η ζωή σου.
Είναι ο κατάλληλος μήνας για να επιβάλεις την προσωπικότητά σου. Προσπάθησε λοιπόν όσο είναι δυνατόν να έχεις στάσεις δεκτικές και παθητικές.                  
Αφοσιώσου σε δραστηριότητες δημιουργικές και σε μελέτες.
Εξέτασε πάλι τα σχέδιά σου, μήπως βρεις ελαττώματα και δυνατότητες για βελτίωση, και μην αμελείς να κάνεις μια αυστηρή αυτοανάλυση.
Μην ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα ή να βιαστείς εσύ ο ίδιος. Αντίθετα ζήτησε τη χαλάρωση και την ηρεμία.
Φρόντισε την υγεία σου, ελάφρυνε τη δίαιτα σου, αν μπορείς κάνε για λίγο διακοπές.
Επωφελείσου για να προγραμματίσεις τις μελλοντικές σου δραστηριότητες, βασιζόμενος στη διαίσθησή σου και στην αναλυτική σου ικανότητα, που θα βρίσκονται σε έξαρση αυτή την περίοδο.


Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι φέρνετε το σύντροφο σας σε δύσκολη θέση με την ικανότητα σας να βλέπετε κατ’ ευθείαν μέσα του.
Οι αδέσμευτοι αναζητάτε μια πηγή έμπνευσης.

 
Συμβουλές:  

Μην ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα, ή βιαστείς εσύ ο ίδιος.
Αντίθετα, ζήτησε τη χαλάρωση και την ηρεμία.
Σε αυτή την περίοδο η ευαισθησία βρίσκεται σε υπερένταση, και θα μπορούσε να σου έρθει ο πειρασμός για παράλογες εμπειρίες... Προσπάθησε να υπερνικήσεις το αίσθημα, πως οι άλλοι σε κατασκοπεύουν, ή συνωμοτούν εναντίον σου.