Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Ιούνιο !

 

Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση .

Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του και αν την γνωρίζετε, μπορείτε να τις συγκρίνετε  και να έχετε καλύτερη εικόνα.

 

 Ο Ιούνιος, είναι ένας μήνας με διλήμματα αλλά και αναποφασιστικότητα, ωστόσο οι ευχάριστες στιγμές που θα προκύψουν στον τομέα των σχέσεων, θα σε κάνουν να ξεχαστείς και να ηρεμήσεις.

Στον τομέα της εργασίας αλλά και των οικονομικών θα υπάρξει η στασιμότητα και τα πράγματα γύρω σου θα εξελίσσονται αρκετά αργά. Δεν θα λείψουν τα μπερδέματα αλλά και η ασυνεννοησία, ωστόσο με διπλωματικότητα και διάλογο θα καταφέρεις να αποφύγεις τις ρήξεις. Αυτό που πρέπει να τηρήσεις αυτό το μήνα είναι πως όταν κάποιο έργο ή σχέδιο δεν προχωρά και δεν εξελίσσεται, δεν πρέπει να χάνεις το χρόνο σου, αλλά χρειάζεται να προχωράς ένα βήμα παρακάτω…

Στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να μην παίρνεις τοις μετρητοίς το κάθε τι και να θυμάσαι πως η κάθε μέρα είναι διαφορετική και πως τα άτομα που αγαπάς, μπορεί κάποια στιγμή να το παρακάνουν με τα λόγια τους, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τρέφουν αισθήματα για σένα.

Στον αισθηματικό τομέα θα επικρατεί ο ρομαντισμός αλλά και η τρυφερότητα! Είναι καλή περίοδος για να αναθερμάνεις μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου ή για να κάνεις μία επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στην φυσική σου κατάσταση, ξεκουράσου περισσότερο, ακολούθησε μία πιο υγιεινή διατροφή και φρόντισε να αποφύγεις τις ιώσεις της εποχής

Συμβουλές:


Καταπολέμησε την τάση για αποθάρρυνση.
Μην παραδοθείς σε σκοτεινές σκέψεις και σε κρίσεις μελαγχολίας.
Να αποφύγεις τις πολυλογίες και τα κουτσομπολιά.
Μην νοιώθεις ολότελα ανικανοποίητος από τον εαυτό σου κι από τη μοίρα σου.
Διώξε από το νου σου το φαρμάκι του φθόνου και της ζήλειας.