Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 
Η Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας για τον μήνα Μάιο!

Η Μηνιαία Πρόγνωση αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η Παγκόσμια Μηνιαία Πρόγνωση
 
Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας έχει και την Προσωπική Μηνιαία Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό του μηνός του.

 

 

Ο Μάιος είναι ένας τυχερός μήνας.

Τα πράγματα μπορεί να σας έρχονται πιο εύκολα. Αυτός ο μήνας μπορεί να είναι, επίσης, μια ευκαιρία να εκφραστείτε και επιτέλους να μιλήσετε για ένα θέμα που δεν θέλατε να αναφέρετε. Μπορείτε να προσθέσετε τις δημιουργικές πινελιές και να εκφραστείτε λεκτικά, συναισθηματικά και καλλιτεχνικά.

Διαλέξτε λοιπόν αυτόν το μήνα για ρεμβασμό και διασκέδαση. Αν έχετε σκοπό να βάλετε σ΄ενέργεια μια προσπάθεια για ν΄αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας, προγραμματίστε την για αυτό το μήνα.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορεί να σας δοθεί είναι να επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να προβάλετε θετικά την προσωπικότητά σας και τα ταλέντα σας.  

 

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι προσέξτε την τάση σας να μεγαλοποιείτε τα πράγματα και να κάνετε τα ασήμαντα σημαντικά.
Οι αδέσμευτοι βρίσκεστε στο προσκήνιο και έλκετε τους άλλους σαν μαγνήτης.

 

Συμβουλές:

Τάση για να ξοδεύετε χωρίς μέτρο και να συμπεριφέρεστε μ΄εκκεντρικότητα. Ευκολία να υποκύπτετε στις χαρές των αισθήσεων και να πέφτετε σε υπερβολές!Επίσης να μην εκφράζετε κρίσεις ανόητες και προσβλητικές, και να μην προσβάλλετε την ευθιξία των άλλων προσφέροντας κακόγουστα θεάματα ή επιδεικνύοντας τον εαυτό σας με δυσάρεστο τρόπο.