Αξιολόγηση Χρήστη:  / 12
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Ετήσια αυτή πρόγνωση, μας αφορά όλους, γιατί είναι η  Παγκόσμια  Ετήσια  Πρόγνωση για το 2014.
Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας, έχει και την  Προσωπική  Ετήσια  Πρόγνωση της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό, του έτους του .

 

Το  2014 !

Χρονιά για να στραφείτε προς τον εσωτερικό σας εαυτό.
Θα χρειαστεί να περάσετε κάποιο χρόνο μόνοι, ώστε να ξεκουραστείτε καθώς θα επανεξετάζετε τους στόχους, τη σχέση και την ίδια την κατεύθυνση της ζωής σας.

Το  Παγκόσμιο Έτος εφέτος κυβερνά τις νομικές υποθέσεις, έτσι αυτό το χρόνο μπορεί να τελειώσει η διευθέτηση εκκρεμών ασφαλιστικών θεμάτων ή οποιοδήποτε ζήτημα στο οποίο υπάρχουν νομικά έγγραφα.
Είναι χρονιά για να πάρετε επιμορφωτική άδεια, ή να φύγετε για άλλα μέρη, προς αναζήτηση του οράματός σας.
Προσφέρεται για να ζήσετε ήσυχα και να ακούσετε την εσωτερική σας καθοδήγηση.

Το 2014 προσφέρει την καλύτερη ευκαιρία για να κάνετε μια αυστηρή και χρήσιμη αυτοανάλυση. Εξετάστε τις βασικές σας ικανότητες, όλα σας τα προτερήματα, τα ταλέντα σας, τα χαρίσματα που χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Αναλύστε χωρίς οίκτο και φανερώστε όλα τα σφάλματα, όλες τις ανεπάρκειες, όλες τις κακές συνήθειές σας. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να διορθώσετε τα ελαττώματά σας και να γίνετε καλύτεροι.

Η ροή του 2014 φέρνει συχνά οξύτητα αισθημάτων, μια βαθύτερη αξιολόγηση της χαράς που δίνει η σκέψη. Είναι λοιπόν έτος που ευνοούνται οι ρομαντικές περιπέτειες, οι συνεταιρισμοί που βασίζονται στην πνευματική συγγένεια, οι ευεργετικές κι αγαθοεργές πράξεις.

' Ετος που ευνοεί τους κρυφούς δεσμούς, τις μυστικές για κάποιο λόγο "απαγορευμένες σχέσεις".
Για όλη τη διάρκεια της επίδρασής του, αυτοί οι δεσμοί θα πρέπει να μείνουν κρυμμένοι.
Αν ανακαλυφθούν, θα καταλήξουν σε συμφορά.
Την επόμενη θα είναι πιο εύκολο να παραμεριστούν τα εμπόδια που τους φράσουν το δρόμο.
Αποφασιστικά αρνητικό για οποιαδήποτε οικονομική επιχείρηση, για οποιαδήποτε ενέργεια "ριψοκίνδυνη", που σχετίζεται με χρήματα, για τις κερδοσκοποκές επιχειρήσεις...  

Αντίθετα, ευνοούνται όλες οι δραστηριότητες που η φύση τους είναι δημιουργική, καλλιτεχνική, λογοτεχνική, Όλες οι απασχολήσεις σε μελέτη και έρευνα. Όλες οι προσπάθειες για πνευματικό και εσωτερικό πλουτισμό. Όλες οι επιχειρήσεις κι΄οι εργασίες που βασίζονται στη διαίσθηση, την έμνευση, την προσωπική ιδιοφυϊα.

Στη μοναξιά, με την περισυλλογή στον εαυτό μας, θα μπορέσουμε να βρούμε ιδέες πρωτότυπες, λύσεις απίθανες, διαισθήσεις επιτυχημένες. Η υπερβολική ένταση του αισθηματικού στοιχείου θα μπορούσε να οδηγήσει σε στάσεις μεγαλοποιημένης προσωπικότητας, ή τάση να λυπάσαι τον εαυτό σου ή να τον θεωρείς σαν θύμα. Αυτά πρέπει ν΄αποφευφθούν οπωσδήποτε, γιατί αποτελούν την μεγαλύτερη παγίδα της ροής του 2014.

Μην απελπίζεστε για τα σφάλματα που - απρόοπτα - θ΄ανακαλύψετε ότι έχετε κάνει. Μην πάρετε στάση ένός μάρτυρα. Μη δείτε τον ευατό σας λεία της καταστροφής και της συμφοράς, εγκαταλειμμένο απ΄όλους και χωρίς ελπίδα.

Συγχωρήστε τις προσβολές που νομίζετε ότι δεχθήκατε. Οι περισσότερες είναι εντυπώσεις ολότελα λανθασμένες, που δημιουργήθηκαν από την ιδιόμορφη ψυχική σας κατάσταση.

Στα αισθηματικά οι δεσμευμένοι ότι σπείρατε τα προηγούμενα χρόνια θα θερίσετε, πράγμα που μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα με την κατάσταση που υπάρχει στην προσωπική σας ζωή.

Οι μοναχικές καρδιές ευνοείστε για κρυφούς δεσμούς ή για απαγορευμένες σχέσεις.

 

Σύνθεση:

Προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα, αλλά άφηστε την φαντασία σας να τρέξει ελεύθερα σ΄ανεξερεύνητες περιοχές.
Μεγάλωστε τον εσωτερικό σας πλούτο. Συλλογιστείτε τις βασικές αξίες της ύπαρξης.

Υ.Γ.
Την ημέρα των γενεθλίων σας, θα έχετε δώρο και την ροή του Προσωπικού σας Έτους. Ο συνδυασμός τους θα σας δώσει μεγαλύτερη εικόνα.
Τα μέλη θα την λαμβάνουν με τις ευχές μου για χρόνια πολλά, στο mail τους.