Αξιολόγηση Χρήστη:  / 11
ΧειρότεροΚαλύτερο 

         Η Ετήσια ροή της ενέργειας μας, αφορά όλους μας, γιατί είναι η  Παγκόσμια  Ετήσια  ροή για το 2015.  

         Εκτός από αυτή την επιρροή ο καθένας μας, έχει και την  Προσωπική  Ετήσια  ροή της Αριθμολογίας, τον φυσικό ρυθμό, του έτους του .


Το  2015 !

       Είναι ένα έτος όπου θα μπορέσουν να ωριμάσουν οι καλύτερες οικονομικές προοπτικές, με αξιόλογες δυνατότητες κοινωνικής ανόδου..
Η εργασία που αναλάβατε και αναπτύξατε στα προηγούμενα εφτά χρόνια του εννεαετούς κύκλου θα μπορέσει τελικά να δώσει τους καρπούς της, κι αν μπορέσετε να κατευθύνετε, μ΄επιδεξιότητα τις διαδοχικές εξελίξεις, θα γίνει η βάση για νέες επιτυχίες ακόμα μεγαλύτερες.

      Χρειάζεται ωστόσο φρόνηση, ευσυνειδησία και προσοχή.
Επιβάλλεται να μην κάνετε πράξεις που θα εκμηδενίσουν όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει.
Αξιολογήστε λοιπόν προσεκτικά όλες τις οικονομικές ενέργειες, ελέγξετε λεπτομερειακά όλους τους λογαριασμούς, μην παραβλέψετε ούτε ευρώ.
Καθορίστε μ΄επιμέλεια τα οικονομικά σας σχέδια, και μην υποκύψετε στο πειρασμό να ριψοκινδυνεύσετε περισσότερα απ΄όσο πρέπει.

       Ευνοούνται εξάλλου οι σχέσεις που εξασκούν επιρροή, οι επαφές με άτομα αξιόπιστα και σημαντικά, οι αποδοτικοί συνεταιρισμοί.
Επεκτείνετε λοιπόν ένα δίκτυο επαφών υψηλής στάθμης. Μη διστάσετε, αν έχετε τη δυνατότητα, ν΄απευθύνετε τα αιτήματά σας κατ΄ευθείαν στους ιθύνοντες, χωρίς να περάσετε από τους κατώτερους. Οι επιρροές του έτους διευκολύνουν τη δυνατότητα να πάρετε θετικές απαντήσεις.
Μη διστάσετε, εξάλλου, να κινητοποιήσετε όλες τις σχέσεις και τις συστάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.Θα διαπιστώσετε ότι σ΄αυτή τη χρονιά, περισσότερο από κάθε άλλη, μπορούν να έχουν αποφασιστική αποτελεσματικότητα.
 
       Αν έχετε υφιστάμενους, ή άτομα που εργάζονται μαζί σας μην ξεχάσετε να τους κάνετε να συμμετέχουν στην τύχη σας, με δίκαιη κρίση. Αν μπορείτε, προσφέρετε εσείς ο ίδιος εύνοιες κι΄ευεργεσίες. Θα ανταμειφθείτε περισσότερο απ΄ότι φαντάζεστε.

       Μην αμελήσετε να φροντίζετε την εμφάνισή σας και το περιβάλλον στο οποίο εργάζεστε.
Ακόμη και τα φαινόμενα μπορούν μερικές φορές να έχουν αποφασιστική επίδραση.
Οξύνετε τη διαίσθηση σας και φροντίστε να είσαστε έτοιμοι ν΄αρπάξετε την ευκαιρία μόλις την δείτε να προβάλλει στον ορίζοντα.
Κατά την διάρκεια του έτους μπορεί να προκύψουν τυχερά περιστατικά κ΄ευνοϊκές συμπτώσεις .
Εσείς πρέπει έγκαιρα να τις αναγνωρίσετε και να τις εκμεταλευτείτε όπως πρέπει.

       Μην παραβλέπετε την κοινωνική πλευρά της ζωής σας. Πολλές δουλειές μπορεί να συμφωνηθούν κατά την διάρκεια συναντήσεων σε χώρους συγκέντρωσης ή χάρη σ΄επαφές που έγιναν με ευκαιρία προσκλήσεων, ταξιδιών, συμποσίων.
Πλησιάστε πρόσωπα που η οικονομική τους σταθερότητα κι ασφάλεια είναι γνωστές, ή που η επιρροή τους από πολιτική άποψη είναι αναγνωρισμένη.

      Τέλος, σας θυμίζω πως το έτος είναι το καλύτερο για όσους αναζητούν ένα γάμο από "συμφέρον". Αυτό ισχύει τόσο για τους άντρες, όσο για τις γυναίκες.


Συμβουλές:

        Προσέξτε μήπως η ευαισθησία σας σχετικά με θέματα οικονομικής φύσεως ξεπέσει σε κακή φιλαργυρία ή υπερβολική πλεονεξία. Αντίστοιχα, το αίσθημα της επιβολής και της σιγουριάς δεν πρέπει να διαμορφωθεί σε υπεροψία, αδικαιολόγητο εγωισμό και ματαιοδοξία.

        Διατηρείστε πάντα μιαν ακριβή αίσθηση των αναλογιών και των αξιών. Ο πιο σημαντικός περιορισμός, κατα τη διάρκεια του έτους, προέρχεται από τη διαρκή ανησυχία πως οι επενδύσεις θ΄αποδειχθούν λανθασμένες, πως οι δουλειές δεν πάνε καλά, και πως τελικά θα καταντήσουμε  άστεγοι.
Αυτοί οι φόβοι δημιουργούν μια αίσθηση ανασφάλειας πολύ βλαβερή που πρέπει να καταπολεμηθεί δραστικά.

       Αποφύγετε και τις αντίθετες υπερβολές. Η πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη που μας οδηγεί να κάνουμε τρελλές δαπάνες, η επιθυμία να προβληθούμε που προκαλεί παραξενιές, η ανεμελία που φέρνει λανθασμένες εκτιμήσεις.

Σύνθεση:


       Ετοιμαστήτε να μαζέψετε τους καρπούς της δουλειάς σας, αλλά και να τους μεταχειριστείτε με φρόνηση.
Μην χάσετε την αίσθηση των αναλογιών.
Καλλιεργήστε τις φιλίες με άτομα που εξασκούν επιρροή, αλλά μην ξεχάσετε κι εκείνους που εξαρτώνται από σας.


        Υ.Γ.
Την ημέρα των γενεθλίων σας, θα έχετε δώρο και την ροή του Προσωπικού σας Έτους.
Ο συνδυασμός τους θα σας δώσει μεγαλύτερη εικόνα.

        Τα μέλη θα την λαμβάνουν με τις ευχές μου για χρόνια πολλά, στο mail τους.