Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 


ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑΣ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Αν έχετε υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως ή που έχουν κάποια σχέση με χρηματικές ανταλλαγές, αυτή είναι η καλύτερη ημέρα για να τις τακτοποιήσετε.

Συγκεντρωθείτε στις υποθέσεις σας, μελετήστε τις δυνατότητες να  τις βελτιώσετε.Έχετε τα μάτια ανοιχτά.Οι ευκαιρίες κέρδους που παρουσιάζονται σήμερα είναι συνήθως ευνοϊκές.
Εκτιμήστε προσεκτικά τις προτάσεις για συνεργασία.Είναι μια ημέρα όπου μπορούν να βρεθούν αξιόλογοι συνέταιροι ή οπωσδήποτε ικανοί υφιστάμενοι.Αν πρέπει να κανονίσετε το ραντεβού για σήμερα θα βρισκόσαστε στην καλύτερη φόρμα για να εξηγήσετε την άποψη που προτιμάτε.Επίσης μπορούν να ζητηθούν οικονομικές ενισχύσεις, δάνεια από τράπεζες,ν΄αρχίσουν διαπραγματεύσεις για επιχειρήσεις.Όποιος ζητάει μια καινούργια δουλειά, ας αρχίσει να ψάχνει σήμερα.

Συμβουλές:

Αποφύγετε την αδράνεια, είναι μια στάση που δεν ταιριάζει με τις επιρροές της ημέρας.Μην ανησυχείτε υπερβολικά για την τύχη των χρημάτων σας, κάνετε τους λογαριασμούς σας και ριψοκινδυνέψτε όσα χρειάζονται.Δείτε καλά τις δυνατότητές σας και μην κάνετε λάθη υπερτίμησης ή υποτίμησης.Διαχειριστείτε χρήματα, πάρτε τον έλεγχο.